reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny fajnie ze zamieszczacie listy bo kazda moze cos dolozyc od siebie. Wiec ja tez dodam cos od siebie. Do szpitala wode najlepiej zabrac w butelce z "ustnikiem" jest latwiej z niej pic na lezaco. Dla mnie byla to rewelacja bo od gazu w buzi mialam pustynie!!! No i do torby warto wlozyc ladowarke do telefonu. A i jeszcze napoj energetyczny i jakiegos batona dla partnera bo dzieciaczki czasami sobie bardzo dziwne godziny wybieraja na przyjscie na swiat. Poza tym u mnie sprawdzily sie ochraniacze na materac pod przescieradlo. I nie tylko na materac dla dziecka ale i na moje lozko. Chlopcy czesto po otwarciu pieluchy siusiaja na prawo i lewo. Moj mial niezle cisnienie i nawet zaslonce na oknie sie raz oberwalo. Ponadto lampka nocna dotykowa. Syn zawsze sie budzil jak kliknelam wlacznikiem do swiatla.
U mnie dzis nawet nie wiosna tylko lato sie zrobilo wiec gnije na lezaku i ciesze sie spokojem. Choc swedzi mnie strasznie podbrzusze i nie wiem dlaczego. Milego popoludnia dziewczyny:) :) :)
może swędzi bo się rozciąga

Hej dziewczyny z przyjemnością chciałabym do waszej grupy wrześniowych mamusiek 2018
Dzisiaj zaczęłam 20 tydzień pierwszej ciąży już półmetek :-) :)
Termin mam na 8 września i spodziewamy się dziewczynki . :p
Witamy :) ja mam termin na 6 września :) też czekam na dziewczynkę, ale ruchów jeszcze nie czuję

Dziewczyny gdzieś na wakacje się wybieracie w stanie błogosławionym ?
Bo ja chciałabym jechać w góry (Karkonosze) odpocząć bo zawsze co roku jeździliśmy w góry , oczywiście nie wchodzenie na sam szczyt ale troszkę sobie po wdychac tego świeżego powietrza . Chciałam sięgnąć któraś o radę czy , może któraś była w górach w ciąży? Co o tym myślicie ?

reklama
Do góry