reklama
co się dzieje??Dziewczyny,mam kryzys.
Duży jak kaloryczność tych zakupow. Wszystko mnie dziś wk....a. Praktycznie nie jem takich rzeczy (a wyglądam, jakby to była podstawa mojej diety [emoji16] )
Zasiadam do forum. Mam niecałe 20minut na relaks [emoji6]
klaraklara
Fanka BB :)
klaraklara
Kiepski dzień i bardzo zabiegany. Dzieci, szkoły, przedszkola, lekarze, urodziny koleżanki mojego dziecka w małpim gaju, zebranie u starszej na zajęciach dodatkowych [emoji33] Na szczęście nic ciążowego.co się dzieje??
Oj z wielu przyjemności, by musiały te moje dzieci zrezygnować, gdybym zawodowo pracowała.
Koniec wolnego [emoji6]
kasiaczek89pl
Pokaż siusiaka!!! :-)
Aż sobie zmierzylam ciśnienie po tych wpisach 119/74 taki standard u mnie.
Niestety tylko ze zwykłego usg mam zdj. Na żywo widać dokładnie co i jak . To podłużne to nóżki a to małe pośrodku to sisiorek . Zawsze tak pozuje [emoji23] ciekawe jak na 3D/4d będzie to wyglądać
Załączniki
G
gosc 15
Gość
Masakra...tak mnie nawalaja zeby nie powiedzieć brzydko...więzadła po prawej stronie że mam wręcz dosc. Durne podniesienie nogi sprawia ze boli jak cholera... a jak ide do wc czy do glupiego stolika to włócze noga...
G
gosc 15
Gość
A mieliśmy plany na jutro. Kuchnie jechac zamowic bo zaprojektowałam taka jaka ja chce i z tym co mnie interesuje i bedzie mi potrzebne. Plus chcialam dzieciaki wziąć na hulajnogi na Błonia, ale jak tak bedzie mnie bolec to znowu mlodzi beda miec pretensję ze mama nie moze i musza jechać z tata sami.
A to już rozumiemKiepski dzień i bardzo zabiegany. Dzieci, szkoły, przedszkola, lekarze, urodziny koleżanki mojego dziecka w małpim gaju, zebranie u starszej na zajęciach dodatkowych [emoji33] Na szczęście nic ciążowego.
Oj z wielu przyjemności, by musiały te moje dzieci zrezygnować, gdybym zawodowo pracowała.
Koniec wolnego [emoji6]
Pięknie widać co i jak ))Niestety tylko ze zwykłego usg mam zdj. Na żywo widać dokładnie co i jak . To podłużne to nóżki a to małe pośrodku to sisiorek . Zawsze tak pozuje [emoji23] ciekawe jak na 3D/4d będzie to wyglądać Zobacz załącznik 846508
Mnie w pachwinch... obu. boli jak leze o chodzeniu nie wspomne njgorsze jak mam wyjść z samochodu i iść...Masakra...tak mnie nawalaja zeby nie powiedzieć brzydko...więzadła po prawej stronie że mam wręcz dosc. Durne podniesienie nogi sprawia ze boli jak cholera... a jak ide do wc czy do glupiego stolika to włócze noga...
RooibosGirl
Mówisz, że lista mocno przesadzona?Jezu. A ja żadnej listy nie robię... Pieluchy. Ciuchy. Mokre chusteczki. Krem tylko na wszelki wypadek bo np. młodszego mi uczulały. Kocyk. Resztę tzn wózek, kosz do spania, nosidlo mam. A fride waciki ze spirytusem to kupię po narodzinach... wiec w sumie nie wiem co wy na tych listach tam macie???
Wcale nie trzeba od razu kupować w aptece i drogerii całego asortymentu z działu dla niemowląt?
reklama
KINDERBUENOO88
Dla mnie to pierwsza ciąża i jestem taka nie dziecięca- w sensie nic się nie znam. Taka lista to dla mnie zbawienie bo o wielu rzeczach bym nie pomyślała. A zawsze lepiej mieć niż nie mieć.