reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
To miało się wstawić
1523637461242.jpg

Załączniki

• 1523637461242.jpg
    1523637461242.jpg
    100,2 KB · Wyświetleń: 435
co się dzieje??
Kiepski dzień i bardzo zabiegany. Dzieci, szkoły, przedszkola, lekarze, urodziny koleżanki mojego dziecka w małpim gaju, zebranie u starszej na zajęciach dodatkowych [emoji33] Na szczęście nic ciążowego.
Oj z wielu przyjemności, by musiały te moje dzieci zrezygnować, gdybym zawodowo pracowała.
Koniec wolnego [emoji6]

Pokaż siusiaka!!! :-)

Aż sobie zmierzylam ciśnienie po tych wpisach 119/74 taki standard u mnie.

Niestety tylko ze zwykłego usg mam zdj. Na żywo widać dokładnie co i jak . To podłużne to nóżki a to małe pośrodku to sisiorek . Zawsze tak pozuje [emoji23] ciekawe jak na 3D/4d będzie to wyglądać
IMG_0521.JPG

Załączniki

• IMG_0521.JPG
    IMG_0521.JPG
    302,2 KB · Wyświetleń: 441
Masakra...tak mnie nawalaja zeby nie powiedzieć brzydko...więzadła po prawej stronie że mam wręcz dosc. Durne podniesienie nogi sprawia ze boli jak cholera...:(:( a jak ide do wc czy do glupiego stolika to włócze noga...

A mieliśmy plany na jutro. Kuchnie jechac zamowic bo zaprojektowałam taka jaka ja chce i z tym co mnie interesuje i bedzie mi potrzebne. Plus chcialam dzieciaki wziąć na hulajnogi na Błonia, ale jak tak bedzie mnie bolec to znowu mlodzi beda miec pretensję ze mama nie moze i musza jechać z tata sami.

Kiepski dzień i bardzo zabiegany. Dzieci, szkoły, przedszkola, lekarze, urodziny koleżanki mojego dziecka w małpim gaju, zebranie u starszej na zajęciach dodatkowych [emoji33] Na szczęście nic ciążowego.
Oj z wielu przyjemności, by musiały te moje dzieci zrezygnować, gdybym zawodowo pracowała.
Koniec wolnego [emoji6]
A to już rozumiem :)
Niestety tylko ze zwykłego usg mam zdj. Na żywo widać dokładnie co i jak . To podłużne to nóżki a to małe pośrodku to sisiorek . Zawsze tak pozuje [emoji23] ciekawe jak na 3D/4d będzie to wyglądać Zobacz załącznik 846508
Pięknie widać co i jak :)))
Masakra...tak mnie nawalaja zeby nie powiedzieć brzydko...więzadła po prawej stronie że mam wręcz dosc. Durne podniesienie nogi sprawia ze boli jak cholera...:(:( a jak ide do wc czy do glupiego stolika to włócze noga...
Mnie w pachwinch... obu. boli jak leze o chodzeniu nie wspomne njgorsze jak mam wyjść z samochodu i iść...

Jezu. A ja żadnej listy nie robię... Pieluchy. Ciuchy. Mokre chusteczki. Krem tylko na wszelki wypadek bo np. młodszego mi uczulały. Kocyk. Resztę tzn wózek, kosz do spania, nosidlo mam. A fride waciki ze spirytusem to kupię po narodzinach... wiec w sumie nie wiem co wy na tych listach tam macie???
Mówisz, że lista mocno przesadzona?
Wcale nie trzeba od razu kupować w aptece i drogerii całego asortymentu z działu dla niemowląt? :D

reklama
Do góry