reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Ja w cenie połówkowego mam zdjęcia 3D. Na tym pierwszym genetycznym też facet szukał takiej pozycji, żeby ładne zdjęcie było.
U ginekologa też mam w gratisie 3D, ale ostatnie dwie wizyty były bezowocne, bo dziecko głęboko schowane. Może na tym połówkowym uda się coś uchwycić fajnego :)

Jezu. A ja żadnej listy nie robię... Pieluchy. Ciuchy. Mokre chusteczki. Krem tylko na wszelki wypadek bo np. młodszego mi uczulały. Kocyk. Resztę tzn wózek, kosz do spania, nosidlo mam. A fride waciki ze spirytusem to kupię po narodzinach... wiec w sumie nie wiem co wy na tych listach tam macie???

reklama
Dziewczyny,mam kryzys.
Duży jak kaloryczność tych zakupow. Wszystko mnie dziś wk....a. Praktycznie nie jem takich rzeczy (a wyglądam, jakby to była podstawa mojej diety [emoji16] )

Zasiadam do forum. Mam niecałe 20minut na relaks [emoji6]

Do góry