reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Tak , i pomyśleć ze nie było pampersow , słoiczków , pralo się we Frani albo w rękach, i wszyscy żyjemy i zdrowi :) niby były przerwy nie ze rok po roku ale i tak pewnie urwanie głowy ;) choć mama się śmieje ze jeszcze z ciotka miały czas szyć sobie sukienki , kokardy do włosów pod kolor , wyprawiać imprezki, odstać w kolejkach swoje i jeszcze jakieś mięso z gołębi ? zdobywała żeby maluchom gotować. Babcia była już schorowana i miała daleko, ale mama jeszcze próbowała dorabiać jak miał kto z dziećmi zostać.

p19u3e3k367ah8zu.png

reklama
I tetaz pytanie jakie imię dla chłopca??? Nie znoszę imion gdzie jest litera "r", dla dziewczynki jestem chyba zdecydowany będzie Lilianna ale czytałam że któraś ma córkę Livie też ładne ale chyba nie nasze????
Polski odpowiednik to Liwia :)
U nas w miescie są łącznie z nasza obecnie 3 [emoji1] i póki co jeszcze sie na druga nie natknęliśmy.

A dla chłopca to ja juz wtedy imienia nie miałam bo nigdy żadnego nie znalazłam które by mnie zauroczyło albo jak było fajne, to zawsze znałam jakiegoś głupiego przedstawiciela tego imienia i juz sie kojarzyło.
Także w sumie to dobrze , ze znów dziewczynka będzie hehe

Gesendet von iPhone mit Forum BabyBoom

Dziewczyny jak wkleić ten suwaczek? Jakaś tempa jestem na innej stronie wszystko wpisałam i było skopiuj ale gdzie mam to skopiować?

Mi chodzi po głowie Michał i innego imienia nie chce już nawet słyszeć :) przepatrzylam imiona i jedyne które mi się nie kojarzy z nikim

p19u3e3k367ah8zu.png

Tak , i pomyśleć ze nie było pampersow , słoiczków , pralo się we Frani albo w rękach, i wszyscy żyjemy i zdrowi :) niby były przerwy nie ze rok po roku ale i tak pewnie urwanie głowy ;) choć mama się śmieje ze jeszcze z ciotka miały czas szyć sobie sukienki , kokardy do włosów pod kolor , wyprawiać imprezki, odstać w kolejkach swoje i jeszcze jakieś mięso z gołębi ? zdobywała żeby maluchom gotować. Babcia była już schorowana i miała daleko, ale mama jeszcze próbowała dorabiać jak miał kto z dziećmi zostać.

p19u3e3k367ah8zu.png

Ale to jest czad :):) a ja się martwię, jak dam radę z jednym- pełen podziw :):)

3jgx3e3kx3cjwhti.png

reklama
Do góry