G
gosc 15
Gość
Ma tupet :/
zatkała się..ale będę sie upominac o swoje teraz.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ma tupet :/
Ja kupuję byle taniej bo niszczą na potęgęMnie czekaja buty na wiosne dla nich...co prawda kupuje firmy befado ale model wzor to juz sztuka jest wybrac zeby pasowaly do wszystkiego.
Ja im kupilam w zeszlym roku w cocodrillo kurtki i sa super
Co do wyboru to faktycznie dla córek jest bardzo duży wybór ale niestety głównie róż....
Ja kupuję byle taniej bo niszczą na potęgę
Jeszcze nie tak dawno noworodki męskie ubierano na różowo a żeńskie na niebiesko. Odwrotny zwyczaj czyli róż dla dziewcząt wziął się z zachodu. Ze stanów bodaj.
Mój mąż przeraził się jak mu powiedziałam że gdyby był chłopak to go ubiore w te dziewczyńskie choćby po domu tylko.
Co do wyboru to faktycznie dla córek jest bardzo duży wybór ale niestety głównie róż.... Dla chłopców pełna gama kolorów ale za to wybór znikomy... Żenada. Mnie wczoraj mało szlag nie trafił jak miałam chłopcom kupić na wiosnę. Kurtek nie kupiłam bo oczywiście nie było nic poza flekami w paskudnych kolorach.
To też. Tyle że młodszy ew.donasza po starszym.Moje z kolei strasznie wyrastają
To też. Tyle że młodszy ew.donasza po starszym.