reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Dziewczyny a jakie ubranka wam się najlepiej noszą? Tzn. z jakich sklepów.

U nas to głównie H&M, smyk, cocodrillo (tu głównie na promocję czaję), C&A, Tesco mam kilka i też spoko, no i mój hit to Lidl (o ile się uda coś kupić przed banda zdeterminowanych babc :D). Jakoś do Pepco mam uraz bo kilka ciuchów po pierwszym praniu się prawie rozpadło. Ale jak się coś trafi to też ok.

reklama
zatkała się..ale będę sie upominac o swoje teraz.

I dobrze. Będzie zdziwiona :)

p19u3e3k367ah8zu.png

Dziewczyny a jakie ubranka wam się najlepiej noszą? Tzn. z jakich sklepów.

U nas to głównie H&M, smyk, cocodrillo (tu głównie na promocję czaję), C&A, Tesco mam kilka i też spoko, no i mój hit to Lidl (o ile się uda coś kupić przed banda zdeterminowanych babc :D). Jakoś do Pepco mam uraz bo kilka ciuchów po pierwszym praniu się prawie rozpadło. Ale jak się coś trafi to też ok.

Ja chętnie kupowałam, szczególnie bodziaki i rajstopy, w H&M. Podoba mi sie tez styl Zary. C&A maja dobre spodnie dziecięce :) Tesco na początku tez kupowaliśmy i było Ok.
Miałyśmy tez kiedyś dużo ciuchów Next jak jeszcze przesyłka z Anglii nie kosztowała majątku-kupowałam tam wtedy używki na ebay.
No i mam jeszcze jeden sklep online z francuska modą dla dzieciaków gdzie często kupowałam córce buty (jakoś od nich prawie zawsze leżały jak ulał , a do tego są ze skory i w przystępnej cenie jak wyprzedają kolekcje.) tyle ze nie wiem czy ten sklep tez jest juz w Polsce? Nazywa sie Vertbaudet. Polecam . Maja tez prześliczne mebelki dla dzieci. Tanie nie są ale kupiliśmy tam kiedyś na wyprzedaży regalik na dziecięce buty i po tylu latach nadal wyglada super.

A super buty udało mi sie dorwać na limango. Dzięki Bogu dobre :p pierwszy raz przez neta kupowałam młodemu buty.

ja w sumie juz od dawna buty dla córki zamawiam przez neta. Zazwyczaj 2-3 pary do wyboru i na spokojnie przymierzamy w domu. W sklepie zawsze trzeba było za nią latać bo w obuwniczych w dziale dziecięcym albo bajki lecą albo ona na zjeżdżalnie sie pchała i zero koncentracji na zakupach [emoji1]

Gesendet von iPhone mit Forum BabyBoom

Dziewczyny ja dla dzieci mam dużo ubrań z 51015 uwielbiam ten sklep mogę osobiście wam polecić bo ubranka super gatunkowo no i zawsze jest większy wybór kurtek dla chłopca ale ja głównie przez neta kupuje, ogólnie moje panny lubią Smyk z cocodrillo maja bardzo ładne czapki ale trzeba uważać bo jak na rozm są dość duże, rajstopy dla dziewczyn tylko Wola i Gatta, sukienki firmy Breeze Girls porządne materiały i dużo letnich ubrań maja tej firmy
I tetaz pytanie jakie imię dla chłopca??? Nie znoszę imion gdzie jest litera "r", dla dziewczynki jestem chyba zdecydowany będzie Lilianna ale czytałam że któraś ma córkę Livie też ładne ale chyba nie nasze????

znajoma ostatnio do mnie mowi ze jak bede chciała to ona mi "odsprzeda" ciuszki po taniosci....nic by w tym zlego nie bylo, ale powiedziałam jej a nawet lekko wysmialam, ze za nim urodziła syna dostala ode mnie sporo rzeczy i jakos nie mowilam nic o sprzedazy czy kasie...bo akurat 3 ciazy nie mialam w planach wiec z racji ze ona byla to jej oddalam mnostwo rzeczy. I powiedziałam skoro tak stawia sprawe i jest taka biznesowa to chce zwrotu swoich dupereli.
Perfidne babsko!

Jeśli chodzi o rożek to ja kupuje jeden na początku jednak się przydaje aby ciasno zwinąć szkraba teraz na stronie Smyk rożki po 24zl jest wybór taniocha zastanawiam się czy nie kupię dziś ☺️

Jeśli chodzi o rożek to ja kupuje jeden na początku jednak się przydaje aby ciasno zwinąć szkraba teraz na stronie Smyk rożki po 24zl jest wybór taniocha zastanawiam się czy nie kupię dziś [emoji5]

Ja dzisiaj oglądałam na Facebooku live ze Znana położna i mówiła o torbie do szpitala dla dziecka. Była mowa o rożku, polecała głównie dla świeżo upieczonych rodziców i najlepiej żeby był wiązany, a nie na rzep, bo rzep się może rozluźniać :)

hchy9n73v9t77mk2.png

Ja dzisiaj oglądałam na Facebooku live ze Znana położna i mówiła o torbie do szpitala dla dziecka. Była mowa o rożku, polecała głównie dla świeżo upieczonych rodziców i najlepiej żeby był wiązany, a nie na rzep, bo rzep się może rozluźniać :)

hchy9n73v9t77mk2.png

Mi bardzo się przydał przy pierwszym dziecku , nie miałam doświadczenia bałam się nosić małą bez . Moja mama wogole nie wzięła mojego dziecka na ręce bez , pomimo ze wychowała 9:) no i takie opatulone lepiej spały , wiec pewnie teraz tez kupię

p19u3e3k367ah8zu.png

reklama
Do góry