reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

znajoma ostatnio do mnie mowi ze jak bede chciała to ona mi "odsprzeda" ciuszki po taniosci....nic by w tym zlego nie bylo, ale powiedziałam jej a nawet lekko wysmialam, ze za nim urodziła syna dostala ode mnie sporo rzeczy i jakos nie mowilam nic o sprzedazy czy kasie...bo akurat 3 ciazy nie mialam w planach wiec z racji ze ona byla to jej oddalam mnostwo rzeczy. I powiedziałam skoro tak stawia sprawe i jest taka biznesowa to chce zwrotu swoich dupereli.

reklama
E tam ja pierwszego syna ze szpitala przywiozlam w takim cieplym różowym pajacyku :D taki futerkowe cudenko przelamalam niebieska czapeczka :D
Czapeczka Cię ulraruje :p

A tak już całkiem poważnie to jeśli będzie rzeczywiście dziewczę to myślę że kupię jakieś ciuszki. Bo to sama przyjemność takie zakupy :) ale po synku czesc ubranek też pewnie będzie nosić ;)

Jutro soe wyjaśni moze :)

Czapeczka Cię ulraruje :p

A tak już całkiem poważnie to jeśli będzie rzeczywiście dziewczę to myślę że kupię jakieś ciuszki. Bo to sama przyjemność takie zakupy :) ale po synku czesc ubranek też pewnie będzie nosić ;)

Jutro soe wyjaśni moze :)

ale tak po prawdzie to dla dziewczynek jest wiekszy wybor niz dla chlopcow z ubranek. Jak mam ze swoimi chlopakami na zakupy jechac to jestem chora. Wybór prawie zaden.

znajoma ostatnio do mnie mowi ze jak bede chciała to ona mi "odsprzeda" ciuszki po taniosci....nic by w tym zlego nie bylo, ale powiedziałam jej a nawet lekko wysmialam, ze za nim urodziła syna dostala ode mnie sporo rzeczy i jakos nie mowilam nic o sprzedazy czy kasie...bo akurat 3 ciazy nie mialam w planach wiec z racji ze ona byla to jej oddalam mnostwo rzeczy. I powiedziałam skoro tak stawia sprawe i jest taka biznesowa to chce zwrotu swoich dupereli.

Ma tupet :/

p19u3e3k367ah8zu.png

A później znajdzie taki zdjęcie z dziecinstwa i pozwie rodziców za skrzywienie psychiki :D :p

No właśnie juz nie pamietam, czy to właśnie zdjęcie szwagra w różowej koszulce widziałam czy ona mi to opowiadała ale było [emoji1]

Chociaż z drugiej strony różowe koszule u mężczyzn są teraz w modzie [emoji51]
Mój by mnie z domu wygonił gdybym mu taka przyniosła [emoji1]

Gesendet von iPhone mit Forum BabyBoom

No właśnie juz nie pamietam, czy to właśnie zdjęcie szwagra w różowej koszulce widziałam czy ona mi to opowiadała ale było [emoji1]

Chociaż z drugiej strony różowe koszule u mężczyzn są teraz w modzie [emoji51]
Mój by mnie z domu wygonił gdybym mu taka przyniosła [emoji1]

Gesendet von iPhone mit Forum BabyBoom

facet fajnie wyglada w takiej koszuli :D moj uwielbia koszule chociaz rozowej jeszcze nie mial :D

reklama
Do góry