Nie wiem, w którym tygodniu jesteś, ale w drugim trymestrze na szczęście to mijaJa mam wrażenie ze mam kilka pęcherzy. Robię siku, wychodzę z łazienki i po sekundzie do niej wracam i znów sikam. Najgorzej przed snem bo potrafię tak kilka razy, po czyn jak nie zasnę szybko, to wszystko się powtarza
A potem mam sny, że chce siku i szykan toalety, ale w każdej jakby publicznej leżą kupy na podłodze i nie mogę się dostać do kabiny. I tak biegam i szukam i wszędzie te kupy. Boje się, że kiedyś znajdę czysty kibel i się zleje w łóżko [emoji14]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Witamy ja mam termin na 6.09Hi, dziewczyny! Pora sie ujawnic. Czytam was od dluzszego czasu. Wlasnie zaczynam 17tc. Termin mam na 4 wrzesnia. Mam juz synka lat 3. Nie mieszkam w Polsce. Przyjmniecie mnie do swojego grona?
Ja 10 kwietnia mam wizytę. Mam nadzieję, że w końcu się dowiem, kto tam mieszka też wtedy rozpocznę poszukiwaniadziewczyny nim sie obejrzymy a bedziemy odliczac dni [emoji14]
I postanowilam ze jak.lekarz 13 kwietnia potwierdzi mi już płeć to zaczne powoli ubranka zbierac
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom