Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Napisz do Nessi na priv, bo my już mamy zamknięty wątek i na tym nie piszemy...Cześć dziewczyny, chciałam do Was dołączyć. Termin mam na 6 września. Mam już synka i miałam mało czasu na pisanie ale trochę Was podczytywalam. To jest pierwsze forum na którym piszę więc nie mam doświadczenia.
Cierpliwości, pewnie czeka na odzew... A Ty tez sprawdzaj poczte [emoji4]Napisałam już wczoraj ale nic mi nie odpisała. Pewnie jeszcze nie zauważyła, albo wiadomości nie dotarła.
Wybacz, ostatnio nie mam czasu na forum. Mam pytanie ...będziesz się udzielać w dyskusjach czy tylko czytać ? Pytam, gdyż wysłałaś mi prośbę o zamknięty zanim jeszcze cokolwiek napisałaś tutaj.Napisałam już wczoraj ale nic mi nie odpisała. Pewnie jeszcze nie zauważyła, albo wiadomości nie dotarła.