madeline12
Początkująca w BB
Witajcie ponownie, niestety mogę się "wykreślić" z listy wrześniowych mam.. mój Aniołek umarł w 7tc Tego bólu nie da się opisać...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Madeline bardzo mi przykro Przytulam mocno.Witajcie ponownie, niestety mogę się "wykreślić" z listy wrześniowych mam.. mój Aniołek umarł w 7tc Tego bólu nie da się opisać...
Bardzo mi przykro ;((((Witajcie ponownie, niestety mogę się "wykreślić" z listy wrześniowych mam.. mój Aniołek umarł w 7tc Tego bólu nie da się opisać...
Witajcie ponownie, niestety mogę się "wykreślić" z listy wrześniowych mam.. mój Aniołek umarł w 7tc Tego bólu nie da się opisać...
Przykro mi niezmiernieWitajcie ponownie, niestety mogę się "wykreślić" z listy wrześniowych mam.. mój Aniołek umarł w 7tc Tego bólu nie da się opisać...
Bardzo bardzo mi przykro. Przytulam ciepło!Witajcie ponownie, niestety mogę się "wykreślić" z listy wrześniowych mam.. mój Aniołek umarł w 7tc Tego bólu nie da się opisać...
Super dziekuje za informacje wiadomosc napisana wiec czekamWitaj Marta. My tu już nie piszemy bo mamy swój wątek zamknięty. Jak chcesz dołączyć to napisz do Nessi. Trzeba zazwyczaj poczekać kilka dni na dostęp ale uwierz mi warto [emoji5] pozdrawiam