Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mdłości jako takich w ogóle nie mam.. ale mogłabym spać cały czas.. czuję się jakbym robiła w kamieniolomach.. lekarz mówił, że to normalne, żeby słuchać organizmu, czego potrzebuje.. do tego brak apetytu.. Ale w piątek usłyszeliśmy 1 raz bicie serduszka naszego 1-centymetrowego szczęścia i wszystko przestało być ważne.. teraz najchętniej kupowalabym już wszystko dla maluszkaWitam wszystkie wrześnióweczki
Jak u Was ? Mnie mdłości i wymioty już powoli odpuszczają, chociaż wolałam jak były. Wiedziałam, że coś się dzieje Brzuszka jeszcze nie widać...
Nie uzywamy tego wątku juz, bo przenioslysmy sie na zamkniętyWitam
Jestem już wrześniowka 2015 a teraz będę wrześniowka 2017 chciałabym do Was dołączyć tylko nie rozumiem jakie tu panują zasady właśnie zauważyłam post wyżej i nic z tego nie rozumiem
Ok, ale przyjmujecie kolejne osoby czy nie?Nie uzywamy tego wątku juz, bo przenioslysmy sie na zamknięty
Napsz do Nessi na prv prosbe o przyjecie na watek zamkniety. Nowe Dziewczyny SA przyjmowane warunek jest tylko 1 trzeba sie udzielac nie tylko czytac. Osoby nie piszace postow beda usowane.Ok, ale przyjmujecie kolejne osoby czy nie?