JEAHL
Fanka BB :)
Agunia a jakie masz to tsh? Bo zdaje się, ze z moim tez jest coś nie tak. Dziś na obchodzie się dowiedziałam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na pewno sprawdzę przed zabiegiem, moja ginka mówiła, że 2 lekarzy niezależnie to jeszcze sprawdzi w szpitalu, ale nie mam złudzeń, ginka ma certyfikat fmf i bardzo dobry sprzęt.
Jeszcze nie mogę wyjść z szoku, w jako takim stanie trzyma mnie mój cudowny pierworodny, który obok śpi słodko, i mąż.
Nimitii mam nadzieję że wszystko u Ciebie ok na miarę możliwości
Pyzunia, mocno trzymam kciuki!
Napisane na SM-N920C w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam 2.25 przed ciaza mialam 1.30 ja lecze sie na.niedocYnnosc biore euthyrox 75Agunia a jakie masz to tsh? Bo zdaje się, ze z moim tez jest coś nie tak. Dziś na obchodzie się dowiedziałam.
Serio super? Kurde kusisz cała wiosna przed nami więc spokojnie wykorzystaszDzieeczyny, trzymam kviuki za Was wszystkie. Oby dzis były pozytywbe informacje.
Bylam w lidlu , spodnie mam, ale na ogromny zapas[emoji23] wchodze w normalne ciuchy, ale spodnie sa na prawdę super. Jeszczr za ta cene
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Ile te spodenki kosztuja?Dzieeczyny, trzymam kviuki za Was wszystkie. Oby dzis były pozytywbe informacje.
Bylam w lidlu , spodnie mam, ale na ogromny zapas[emoji23] wchodze w normalne ciuchy, ale spodnie sa na prawdę super. Jeszczr za ta cene
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom