reklama
marcia331
Fanka BB :)
Aa pyzunia dzisiaj śniło mi się Twoje dzieciątko!!! Ze na usg widziałaś i było już takie duże że bylo widać zarys główki [emoji5] oby to był proroczy sen. Czekamy na informacje od Ciebie
ZOOska
Paulaq a skad ty już miałaś wczoraj te spodnie z lidla?
Umanych wizyt dzisiaj
Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
Umanych wizyt dzisiaj
Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
Witam Wstalam o7 i nie moge zasnac :/ no kurde. Czy ktoras z Was ma problemy ze spaniem? W ciagu dnia bym spala ,chociaz nie moge. :/ chyba wstane sobie ,by kawusie zrobic
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
NeSSi
Moderatorka
I ja się witam z rana ..będę teraz trochę mniej aktywna na forum bo moja mama się przeprowadza do mojego miasta i trzeba będzie jej pomóc urządzić mieszkanie ...już się doczekać nie mogę Trzymam kciuki za wizyty, wierzę, że już teraz będzie wszystko dobrze ...
Jak coś to pisać na PW
Jak coś to pisać na PW
marta8989
Dokładnie [emoji5] ja też mam obecne przeciwciała ze względu na szczepienie. Nie wiem od kiedy są obowiązkowe, ale ja miałam 15 lat temu.Patkalea bo pewnie nie chorowalas. To że masz przeciwciała oznacza tyle że pewnie byłaś na różyczke szczepionka [emoji3] nie pamiętam w którym roku weszły obowiązkowe szczepienia przeciwko różyczkce. Najpierw były tylko dla dziewcząt właśnie ze względu na ryzyko w ciąży. Potem dopiero weszły szczepienia dla wszystkich połączone z Odrą i Świnka czyli MMR.
Oby to była pomyłka lekarza. Tyle słyszałam historii, że jeden lekarz nie widział nawet zarodka, a u drugiego było widać nawet bijące serduszko. Wierzę, że u Ciebie też tak będzie! [emoji11]Dziewczyny, ja też się żegnam, choc malo sie udzielalam, byłam dziś na 1 usg, 7t3d, zarodek 1 cm bez akcji serca, smutek nie do opisania i szok, bo nie miałam żadnych niepokojących objawów.
Mam skierowanie do szpitala i w poniedziałek idę na zabieg.
Szczerze wierzę że jestem ostatnia że złymi wiesciami na forum. Wszystkiego najlepszego dla Was i bobaskow!
Napisane na SM-N920C w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam dziś wizytę o 18.
Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
pyzunia86
Oooo piekny sen chcialabym zeby sie spelnilAa pyzunia dzisiaj śniło mi się Twoje dzieciątko!!! Ze na usg widziałaś i było już takie duże że bylo widać zarys główki [emoji5] oby to był proroczy sen. Czekamy na informacje od Ciebie
No zobaczymy kochana co bedzie grzecznie lykam tabletki i czekam czy beda mi cos robic dalej czy dopiero w pon usg.
justys0702
Ja tez sie witam z rana[emoji5] troche mam stresa, bo dzis wizytuje ale dopiero popoludniu. Musze sie czyms zajac, zeby tak nie myslec o wizycie. Trzymam kciuki za pozostale dzisiejsze wizyty[emoji5]
DorciaMamaOlka
Powodzenia na wizytach Ja pracuję w Lidlu...faktycznie te rozmiary są większe ale nie wszystkie rzeczy..
Poza tym esmara jest dobra gatunkowo Nie wiem jak wyglądają te spodnie bo jestem na L4 ..może jednak pojadę i zobaczę
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Poza tym esmara jest dobra gatunkowo Nie wiem jak wyglądają te spodnie bo jestem na L4 ..może jednak pojadę i zobaczę
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
agunia2301
Dzien dobry dziewczyny udanych wizyt zycze ja mam dzis endokrynologa zeby tsh zobaczyl moje teraz ciejawe czy mi podniesie czy nie