Hehe my tak samoU mnie to 5+5 a wizyta kolejna. Pęcherzyk już widziałam. Jutro sprawdzian czy jest w dobrym miejscu itd.
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Ja bym odpuscila..Ja się o kolizje tak nie boje jak tego czy wysiłek fizyczny taki może zaszkodzić...
Ola
Mocno trzymamJutro o 8.00 wizyta u gina. Trzymajcie kciuki aby było wszystko ok.
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Elmirka82
Fanka BB :)
Powiedziec mi komu wstawilam negatywna opinie Bo chcialabym to cofnac
Elmirka82
A mnie sie z nosa leje arghh. Nienawidze angielskiej pogody
PS podpowiedzcie gdzie wkleic ten kod z suwaczka. 4 lata temu nie mialam z tym klopotu
PS podpowiedzcie gdzie wkleic ten kod z suwaczka. 4 lata temu nie mialam z tym klopotu
Elmirka82
Oceny cofniete
Luna, Karolcia, kciuki za wizyty[emoji1364][emoji1364][emoji1364][emoji173]️
Ola, wyjazd w Alpy rewelacja, ale narty bym odpuściła na twoim miejscu.
Ja mieszkam w kurorcie narciarskim, wszyscy jeździmy, moja corka to juz zawodowiec w ogole, ale ja na ten moment zrezygnowałam totalnie. Boje sie kolizji, tu jest mnóstwo ludzi i tłok na stokach, wole nie ryzykować.
Dziewczyny czy wy tez jestescie takie bez sił? Ja normalnie tragedia, dzis juz mi sie gwiazdy przed oczami pokazały i o mało nie zemdlałam. Normalnie od wczoraj, wracam z pracy, wbijam w piżamę i do lozka[emoji15]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ola, wyjazd w Alpy rewelacja, ale narty bym odpuściła na twoim miejscu.
Ja mieszkam w kurorcie narciarskim, wszyscy jeździmy, moja corka to juz zawodowiec w ogole, ale ja na ten moment zrezygnowałam totalnie. Boje sie kolizji, tu jest mnóstwo ludzi i tłok na stokach, wole nie ryzykować.
Dziewczyny czy wy tez jestescie takie bez sił? Ja normalnie tragedia, dzis juz mi sie gwiazdy przed oczami pokazały i o mało nie zemdlałam. Normalnie od wczoraj, wracam z pracy, wbijam w piżamę i do lozka[emoji15]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
marcia331
Ja też tak głosujeNess i leeleeth![]()
Napewno bedzie widac. Ja jak bylam 5+5 to widzialam juz serduszko.
Super ja też będę miała wizytę w tym dni ale to dopiero w czwartek
![]()
Ja też czekam do pierwszego usg bo się boję że zacznę plamic. Na razie były tylko małe przytulanki. Potem może się odważeJa się narazie nie zbliżam [emoji12] czekam do pierwszego usg jak zobaczę czy wszystko ok to może jakieś lody będą [emoji38]
Ja się szykuje do pracy. Czuję że ciężki dzień przede mną. A jeszcze dzisiaj mam dyżur więc wyjdę z pracy dopiero jutro przed południem. Nie wiem jak ja dam radę. Na szczęście to już mój ostatni dyżur, bo w przyszłym tygodniu powiem o ciąży i na przyszły miesiąc już mnie nie wpisza
reklama
Millo
Chcialam się z Wami pozegnac..Własnie poroniłam;(Straciłam moją ciąze;(Tak bardzo mi zle..Radosc byla taka krotka.Maz dostal pod choinke test ciazowy..mam nagrany filmik jak placze ze szczescia;(..
Zycze Wam spokojnych ciaz i szczesliwych rozwiązan!!!:*
Nimitii:*szkoda ze nie bylo nam dane sie blizej poznac.
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Zycze Wam spokojnych ciaz i szczesliwych rozwiązan!!!:*
Nimitii:*szkoda ze nie bylo nam dane sie blizej poznac.
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom