reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Luna, Karolcia, kciuki za wizyty[emoji1364][emoji1364][emoji1364][emoji173]️
Ola, wyjazd w Alpy rewelacja, ale narty bym odpuściła na twoim miejscu.
Ja mieszkam w kurorcie narciarskim, wszyscy jeździmy, moja corka to juz zawodowiec w ogole, ale ja na ten moment zrezygnowałam totalnie. Boje sie kolizji, tu jest mnóstwo ludzi i tłok na stokach, wole nie ryzykować.

Dziewczyny czy wy tez jestescie takie bez sił? Ja normalnie tragedia, dzis juz mi sie gwiazdy przed oczami pokazały i o mało nie zemdlałam. Normalnie od wczoraj, wracam z pracy, wbijam w piżamę i do lozka[emoji15]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam szaloną porą ...
Wskoczyłam na 7 tydzień...lekki stresik - 2 dni do wizyty.
Lola szykujesz się do pracy ze mną ?
Miłego dnia i udanych wizyt dziewczynki ! :)

Ness i leeleeth :)
Ja też tak głosuje
Napewno bedzie widac. Ja jak bylam 5+5 to widzialam juz serduszko.
Super ja też będę miała wizytę w tym dni ale to dopiero w czwartek
f2w3yx8dv4ippex6.png

Ja się narazie nie zbliżam [emoji12] czekam do pierwszego usg jak zobaczę czy wszystko ok to może jakieś lody będą [emoji38]
Ja też czekam do pierwszego usg bo się boję że zacznę plamic. Na razie były tylko małe przytulanki. Potem może się odważe
U mnie waga na razie stoi, brzuch nie powiększył sie tylko lekko zaokrąglił, nie mam apetytu. Nie mam zachcianek, żadnych nudności, cycolki nieco zaokrąglone ale ani bolą ani wrażliwsze [emoji849]

U mnie dokładnie tak samo.

Ja się szykuje do pracy. Czuję że ciężki dzień przede mną. A jeszcze dzisiaj mam dyżur więc wyjdę z pracy dopiero jutro przed południem. Nie wiem jak ja dam radę. Na szczęście to już mój ostatni dyżur, bo w przyszłym tygodniu powiem o ciąży i na przyszły miesiąc już mnie nie wpisza

reklama
Chcialam się z Wami pozegnac..Własnie poroniłam;(Straciłam moją ciąze;(Tak bardzo mi zle..Radosc byla taka krotka.Maz dostal pod choinke test ciazowy..mam nagrany filmik jak placze ze szczescia;(..

Zycze Wam spokojnych ciaz i szczesliwych rozwiązan!!!:*

Nimitii:*szkoda ze nie bylo nam dane sie blizej poznac.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry