reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Wybrałam się ostatnio do diabetologa. Pani dr stwierdziła, że po drugiej krzywej cukrowej wynik na czczo 93 kwalifikuje się jako cukrzyca ciążowa, ale patrząc na wyniki pomiarów w domu i tego co jadłam stwierdziła, że organizm sam dobrze sobie radzi i cukrzycę by jednak wykluczyła. Poleciła zrobić badanie hemoglobiny glikowanej. Wynik 5,1 czyli ładny. Krzywa robiłam w skończonym 27 tygodniu a cukru w domu zaczęłam mierzyć w 32 + 6. Także chyba nie jest źle bo jakby była cukrzyca to chyba ten wynik byłby gorszy byłaby niekontrolowana przez kilka tygodni. Ale zostaje przy zdrowym odżywianiu z ograniczeniem cukrów.

Napisane na XT1572 w aplikacji Forum BabyBoom

Wybrałam się ostatnio do diabetologa. Pani dr stwierdziła, że po drugiej krzywej cukrowej wynik na czczo 93 kwalifikuje się jako cukrzyca ciążowa, ale patrząc na wyniki pomiarów w domu i tego co jadłam stwierdziła, że organizm sam dobrze sobie radzi i cukrzycę by jednak wykluczyła. Poleciła zrobić badanie hemoglobiny glikowanej. Wynik 5,1 czyli ładny. Krzywa robiłam w skończonym 27 tygodniu a cukru w domu zaczęłam mierzyć w 32 + 6. Także chyba nie jest źle bo jakby była cukrzyca to chyba ten wynik byłby gorszy byłaby niekontrolowana przez kilka tygodni. Ale zostaje przy zdrowym odżywianiu z ograniczeniem cukrów.

Napisane na XT1572 w aplikacji Forum BabyBoom

I to Ci powinno w zupełności wystarczyć:)

Liseko sam zamysł może i fajny, ale przy noworodku i bez tego jest wystarczająco dużo roboty, więc na pewno bym się w to nie bawiła.

Witajcie,
jestem z forum mam sierpniowych :)
Mam do sprzedania nowe pudło Pampers New Baby Dry 100 szt r. 2 za 35 zł. Odbiór osobisty w Siemianowicach Śląskich lub wysyłka (proszę zaproponować). Pozdrawiam, kontakt tylko na priv :)

reklama
Wit am. Jestem tu nowa i rowniez jestem wrzesniowa mama. Sy nek urodzil sie 24 wrzesnia[/QUOTE

Witaj, jak synek ma na imię?

atdc9vvjktz16vlw.png

Do góry