Cześć. Napisz coś o sobie może?Wit am. Jestem tu nowa i rowniez jestem wrzesniowa mama. Sy nek urodzil sie 24 wrzesnia
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć. Napisz coś o sobie może?Wit am. Jestem tu nowa i rowniez jestem wrzesniowa mama. Sy nek urodzil sie 24 wrzesnia
Hej Można? Urodziłam córeczkę Sarę 30.09
Fajnie, że walczysz o kp. Ale pamiętaj nic na siłę [emoji5] i tak długo już udało ci się utrzymać laktację [emoji106]my juz od 3 mies mm [emoji53] trudno się mówi.Termin był na 2.10 ale urodziłam 30.09. Waga 2950g i 52cm a obecne już 5250g i 63cm. Karmimy się niestety mieszanie. Była sama pierś ale lekarz kazał dokarmiać ze względu na niskie przyrosty a ja głupia mu uwierzyłam chociaż waga tak samo przyrastała jak i teraz. Walczymy o KP raz jest lepiej raz jest gorzej ale jednak ten cyc jeszcze jest przynajmniej w nocy i po drzemkach w ciągu dnia.
Ty się nie martw... ciesz się że żyjesz... Antek jest na cycku i je co 1.5h ....ciężko to nazwać laktacją jak i tak po karmieniu dzidzia zjada 120ml mm
Może jeszcze uda ci się rozkręcić bardziej. Ale znam ten ból. Bo właśnie z tego samego powodu ostatecznie zrezygnowałam z kp. A lunie chyba chodziło o to, że maluch je co 1.5 godz ,a nie że je przez 1.5 godz. [emoji6] a jakim mm karmisz?Fajnie, że walczysz o kp. Ale pamiętaj nic na siłę [emoji5] i tak długo już udało ci się utrzymać laktację [emoji106]my juz od 3 mies mm [emoji53] trudno się mówi.
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
ciężko to nazwać laktacją jak i tak po karmieniu dzidzia zjada 120ml mm