reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Dziewczyny a skąd jesteście? Nasze terminy coraz bliżej. Mój mały ostatnio troszkę się spieszył bo szyjką w 28 tc skróciła się do 25 mm, później trochę wydłużyła, a dwa tygodnie temu była miękka ale miała 28 mm. Mam nadzieję, że synuś wytrzyma jeszcze 4 tygodnie

Napisane na XT1572 w aplikacji Forum BabyBoom

Gdynia. A TY skad jestes ?
Tez zacela mi sie skracac lekarz kazal wiecej odpoczywac. wzielam to sobie do serca i jest lepiej :) ( chyba) niedlugo ide do lekarza

reklama
Okolice Łodzi. Mi lekarz kazał normalnie funkcjonować. Także robię wszystko jak wcześniej a szyjką się raz wydłuża, raz skraca [emoji4]

ja mialalm bole brzucha, ale pare dni sobie zrobilam takie lajtowe i ogolnie lepiej sie czuje. ;)
masz kupiony juz wozek? jesli tak jaki ?

Wózek mam po córci, także nie kupowałam. Ale nie pamiętam firmy, jeszcze na strychu stoi[emoji6]

Będzie dobrze. Kobieta na przeważnie dobra intuicję i wie co dobre dla jej dziecka. Wszystkiego się nauczysz [emoji6]

Mi teoretycznie wyszła krzywa ok. Ale mam glukometr w domu i zdarzyło mi się, że po śniadaniu miałam cukier 130, a na po batonie i śliwkach mam 103. Mój ginekolog twierdzi, że norma u kobiet bez cukrzycy jest do 140 ale chyba zacznę sobie kontrolować. Po obiedzie dziś 88. A Ty masz cukrzycę? Jakie masz wynik?

reklama
@MamaDoris ja mam cukrzycę ciążowa

@Jouliettka Twoje wyniki są ok :) normą godzinę po jedzeniu to 140 , a 88 to nawet mało po obiedzie

hchylhb820bsn4sa.png

Do góry