agunia2301
Fanka BB :)
Nie wiecie czemu mam tetno po dwoch stronach pp 145 uderzen ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O oooo! Też grałam ;D Ale ostatnio włączyłam i jakoś bez szałuZooska! Super wiadomości
OMG Ile ja życia na tej grze zmarnowalam
Teraz mam wersję 3, chyba... ale boję się instalować, bo znowu się wkrece za bardzo
Kochana rozumiem Cię idealnie... tez tęsknię bardzo za mama :-( .. I też została sama :-(Cale zycie mieszkałam u mamy z synem i mężem...wyprowadzilismy się do teściów bo przepisali Nam dom...tak wiem,że super ale ja tak bardzo tęsknię,że nie potrafię tu chyba normalnie żyć...nie ma dnia żebym do niej nie dzwoniła,to wszystko mnie strasznie przytłacza...tu mąż ma dobrą pracę,tu możemy się realizować a ja nie mogę przestać myśleć o mamie (teraz mieszka zupełnie sama) nie mówiłam o tym mężowi ale chyba czas to zrobić..Ja się duszę,są takie dni,że nie mogę spokojnie oddychać...
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Zawsze mieszkałam z mamą,jak wyszłam za mąż to zostaliśmy bo mama zaczęła chorowac-tetniak mózgu, po 8 latach odeszła ,to było 4 lata temu, bardzo mi jej brakuje .Dziś po wizycie poszłam na cmentarz powiedzieć ze wszystko ok i stałam i wylam.Cale zycie mieszkałam u mamy z synem i mężem...wyprowadzilismy się do teściów bo przepisali Nam dom...tak wiem,że super ale ja tak bardzo tęsknię,że nie potrafię tu chyba normalnie żyć...nie ma dnia żebym do niej nie dzwoniła,to wszystko mnie strasznie przytłacza...tu mąż ma dobrą pracę,tu możemy się realizować a ja nie mogę przestać myśleć o mamie (teraz mieszka zupełnie sama) nie mówiłam o tym mężowi ale chyba czas to zrobić..Ja się duszę,są takie dni,że nie mogę spokojnie oddychać...
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Do mamy mam teraz ponad 80km i tam mieliśmy tylko jeden pokój marzę o chwili gdy mąż powie "Dorcia sprzedajemy ziemię i zamieszkamy obok Twojej mamy"Dorcia a u mamy jakie mieliście warunki? Daleko Masz do mamy?
Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom