reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
U mnie ciuchy ciążowe to raczej kaprys niż konieczność. Dwa razy rodziłam po koniec sierpnia i tak się jakoś składało, że do końca kwietnia miescilam się w normalne ciuchy (tyłko czasem musiałam dżinsy rozpinać :p), a od maja to już letnie rzeczy, które i tak są luźne u na gumkach.
Chyba ze dwa razy moja mama mi coś ciążowego podsylala i to na pewno były lniane spodnie (meeega wygodne) i też spódnica ołówek ciążowa. I tyle pamiętam z typowo ciążowych.
Ale przyznam, że tym razem mam ochotę na coś więcej :D ostatnio siedziałam na Zalando i zapisywalam w ulubionych ciążowe ciuszki ;)
Jak będzie promocja, to chyba zamówię, bo jednak na te 2-3 miesiące ciuchy specjalnie kupować, to trochę szkoda kasy.

reklama
Malgocha super ile Masz dzieci I W jakim wieku gdzieś mi już mignelo ale nie pamiętam

Dorcia a no u nas sa dwa lidle a i tak rodzicom nie udało się kupić spodni dla mnie najlepsze sa dziadki i babcie najczesciej o kulach itp w autobusie ustac nie mogą A jak tylko lidl otworza to leca jakby z 18tke mieli ja myślę że tym babciom i dziadkom sie uruchamia syndrom wspomnien prlu gdy trzeba było wszystko wystac na kartki

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja sie właśnie nad tym zastanawiałam bo to, ze owe babcie stoją dwie godziny przed otwarciem przychodni to luz.... ale kolejki na pocztę nie ogarniam [emoji57][emoji849]

f2w3rjjgpsehityp.png

Dziewczynki ja po wizycie. Serducho bije jak dzwon. Badania wszystkie ksiazkowe[emoji5][emoji173] dostalam l4 i kolejna wizyta 23.01. Termin wyliczyl mi na 11 wrzesnia. Usg robil mi ponad 5 min, bo na tych starych aparatach przez brzuch ciezko cos zobaczyc. Ale jak zobaczylam bijace serduszko to wszystkie troski odeszly na bok. [emoji5]

f2w3yx8d8eesu797.png

Manki zdrowka dla dziecka

Poległam nad rosołem nie dalam rady zjesc więcej niz trzy łyżki bo stawał mi w gardle [emoji36]

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom

W tym lidlu to wariactwo jest. Ludzie sie tratują, wyrywaja sobie rzeczy. I to np torebki witthena za 230zl gdzie one są na wyprzedaży na stronie firmy w tym czasie po 150zl hihi

Powiem Wam, że dla mnie brak możliwości wyjścia na spacer najbardziej mi dokucza, u nas na obrzeżach miasta jest smród i w centrum miasta rano pokazywali pomiary i stan fatalny, mąż stwierdził, żeby lepiej to spacerowanie przełożyła do czasu poprawy pogody. Ciężko wysiedzieć

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry