reklama
justys0702
Fanka BB :)
Ty tez sie doczekasz dobrych wiesci[emoji4] a kiedy masz wizyte?Patkalea, Justyś super wieści [emoji3] właśnie takich nam teraz trzeba. Gratuluję i trochę zazdroszczę że macie ten stres za sobą.
Czekamy na kolejne dobre wiadomości dzisiaj.
Anna kurcze szkoda tej wizyty. A przełożyli Ci jakoś?? Kiedy masz teraz iść?
Nimiti a jak się w ogóle czujesz? Chodzi mi fizycznie jak się czujesz. Masz jakieś bóle brzucha? Lub niepokojące objawy??? Ja będę wierzyć w ciebie do ostatniej chwili.
Ja myślałam że mi mdłości już trochę przechodzą ale jak wracałam z pracy to znowu miałam napad ze zdwojoną siła. Najpierw myślałam że się pozygam na stacji benzynowej od smrodu benzyny. A potem już było tylko gorzej. Teraz odpoczywam i niby trochę lepiej. Ale do męża zadzwoniłam żeby nie liczył na żaden obiad bo prędzej w kiblu wyląduje niż coś ugotuje. Na szczęście zostało trochę tarty z wczoraj to musi mu wystarczyć. Okropne to uczucie ale trochę mnie pociesza że może wszystko ok skoro tak się źle czuje.
Zooska wiem że dasz radę. Będziesz musiała wrócić do normalnego trybu życia to wróci Ci energia. Ty silna babka jestes
justys0702
Sa pazdziernikowe mamy.Nie wiecie czemu niema pazdziernikowych mam ?
agunia2301
Ja nie moge znalezc zawsze byly pod nami a teraz tam niema hmm...Sa pazdziernikowe mamy.
Chcieli mi przelozyc na 9. Bo lekarz tylko w czwrtki przyjmuje,ale dla mnie to za pozno. 8 mam ginekologa i musze do tego czasu zrobic usg. Zapisalam sie na 7.02 na 15.00 . Jutro odbieram bete.groupon wycofałam ,maja mi odeslac kasePatkalea, Justyś super wieści [emoji3] właśnie takich nam teraz trzeba. Gratuluję i trochę zazdroszczę że macie ten stres za sobą.
Czekamy na kolejne dobre wiadomości dzisiaj.
Anna kurcze szkoda tej wizyty. A przełożyli Ci jakoś?? Kiedy masz teraz iść?
Nimiti a jak się w ogóle czujesz? Chodzi mi fizycznie jak się czujesz. Masz jakieś bóle brzucha? Lub niepokojące objawy??? Ja będę wierzyć w ciebie do ostatniej chwili.
Ja myślałam że mi mdłości już trochę przechodzą ale jak wracałam z pracy to znowu miałam napad ze zdwojoną siła. Najpierw myślałam że się pozygam na stacji benzynowej od smrodu benzyny. A potem już było tylko gorzej. Teraz odpoczywam i niby trochę lepiej. Ale do męża zadzwoniłam żeby nie liczył na żaden obiad bo prędzej w kiblu wyląduje niż coś ugotuje. Na szczęście zostało trochę tarty z wczoraj to musi mu wystarczyć. Okropne to uczucie ale trochę mnie pociesza że może wszystko ok skoro tak się źle czuje.
Zooska wiem że dasz radę. Będziesz musiała wrócić do normalnego trybu życia to wróci Ci energia. Ty silna babka jestes
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
naticzek
Są dziś sprawdzałam nawet co u nichNie wiecie czemu niema pazdziernikowych mam ?
agunia2301
A ja wlasnie chcialam zobaczyc I.niggdzie niema no niewiem co sie staloSą dziś sprawdzałam nawet co u nich
reklama
agunia2301
Cos mi sie chyba przestawilo ale trudno hehe ja juz dostalam detektor wiec zaraz bede testowala