reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Ja juz czekam w kolejce jak to na nfz jest. Lekarz od 15, a tu trzeba od 13 siedziec i jestem juz druga.
Mam do was pytanie, moze ktoras z was sie orientuje w takich sprawach. A chodzi mi o to, ze jestem na l4 ale od innego lekarza i mam platne tylko 80% wynagrodzenia. Ale chce isc teraz na l4 juz od ginekologa. I moje pytanie czy mozna dostac jakies wyrownanie za to, ze bylam na zwyklym l4 bedac w ciazy. Czy lekarz moze mi dac zaswiadczenie od kiedy jestem w ciazy i czy ktos zus moze mi wyplacic reszte kasy? Wiem, ze troche to chaotycznie napisalam, ale mam nadzieje, ze mnie zrozumiecie o co chodzi.

f2w3yx8d8eesu797.png

Dorcia i aga fajnie ze macie jakieś zachcianki ja bym zjadła wszystko i nic. Jem bo musze bo wtedy mniejsze mdlosci są.

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale jestem wsciekla..dziewczyny.No dano nie bylam tak zla.przejechalam cala warszawe i okazalo sie ze nie ma lekarza bo jest na zwolnieniu a glupie babsko w rejestracji zapomnialo wciac moj nr i nie mieli jak odwolac wizyty. :/ no szlak by ich trafil.

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ale jestem wsciekla..dziewczyny.No dano nie bylam tak zla.przejechalam cala warszawe i okazalo sie ze nie ma lekarza bo jest na zwolnieniu a glupie babsko w rejestracji zapomnialo wciac moj nr i nie mieli jak odwolac wizyty. :/ no szlak by ich trafil.

Można się zdenerwować.... Ja kiedyś do rodzinnego czekałam pod gabinetem dwie godziny z innymi pacjentami po czym łaskawie ktoś przyszedł z rejestracji i powiedział, że przecież lekarza nie ma.... A ja chora z 39*C... Myślałam, że mnie krew zaleje.... Poszłam zrobić awanturę do rejestracji :p Po cholerę nas zarejestrowali?!

Do góry