reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Jaguś piękna beta [emoji7] ja zdecydowałam że nie robię- bo mnie to tyle nerwów kosztuje ... czekam -co ma być to będzie....

Madzia aaa to ty jutro wizyta ... zazdroszczę ... ja to muszę jeszcze poczekać .... zresztą nie mogę się zdecydować na gina to może 2 odwiedzę [emoji23]

Nevka 7 dni zdaje się [emoji39]

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."
2 lutego???? ;D

Od pierwszej wizyty coś było nie tak, gin powiedział że pęcherzyk jest zapadnięty, a powinien być owalny - po kolejnej becie stwierdził że to była ciąża bliźniacza ale niestety obumarła, czemu nie wiem...
Kurcze... strasznie mi przykro :(
Wiesz czasami w takich sytuacjach organizm jest mądrzejszy od nas i szybko odrzuca zarodek który ma duże wady genetyczne.

9 godzin pracy ufff .... najgorszy dzień tygodnia odwalony.
Jaguś - beta marzenie ...
Madzia - kciuki za wizyte !
Anula - widziałam testa - BOSKI!

Bety też nie robię, chociaż korci mnie jak diabli ...

Nie dziękuję :*
A czemu ja nie widziałam tego testu?:D
Tłumacz się Anula!:p

Madzia a to ja już nie pytam o żadne wizyty bo nie kumam nic ... tej bo ja tobie brzucha pokaże [emoji23]

"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Monia witaj :)

Madzia tak to sobie tłumaczę, że ta ciąża była obarczona takim ryzykiem, naczytałam się że nawet przy porodzie jest ogromna umieralność dzieci, więc z dwojga złego lepiej przeżyć to w pierwszych tygodniach niż załamać się po porodzie...

Nevka jak z ciążą będzie wszystko fajnie to chciałabym popracować do czerwca a jakieś mini wakacje końcem maja w Polsce :)

Cześć Kobietki! Tak czytam o tych waszych wizytach i kurczę zazdroszczę Wam.. ja dopiero jestem umówiona na 23.01, obdzwoniłam dzisiaj wszystkich ginekologów do okoła i albo maja urlop albo brak miejsc.. nawet prywatnie nie chcą przyjąć [emoji17] myślicie ze to nie za późno? Ale przynajmniej może będzie juz bardziej widać mojego szkraba [emoji5]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć Kobietki! Tak czytam o tych waszych wizytach i kurczę zazdroszczę Wam.. ja dopiero jestem umówiona na 23.01, obdzwoniłam dzisiaj wszystkich ginekologów do okoła i albo maja urlop albo brak miejsc.. nawet prywatnie nie chcą przyjąć [emoji17] myślicie ze to nie za późno? Ale przynajmniej może będzie juz bardziej widać mojego szkraba [emoji5]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Troszkę czasu jest ale za to będzie konkret [emoji41]

reklama
Madzia a to ja już nie pytam o żadne wizyty bo nie kumam nic ... tej bo ja tobie brzucha pokaże [emoji23]

Aaa do drugiego gina ;D
Hahaha
Co ja cpie!

Do góry