Nevka
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
2 lutego???? ;DJaguś piękna beta [emoji7] ja zdecydowałam że nie robię- bo mnie to tyle nerwów kosztuje ... czekam -co ma być to będzie....
Madzia aaa to ty jutro wizyta ... zazdroszczę ... ja to muszę jeszcze poczekać .... zresztą nie mogę się zdecydować na gina to może 2 odwiedzę [emoji23]
Nevka 7 dni zdaje się [emoji39]
••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."
Kurcze... strasznie mi przykroOd pierwszej wizyty coś było nie tak, gin powiedział że pęcherzyk jest zapadnięty, a powinien być owalny - po kolejnej becie stwierdził że to była ciąża bliźniacza ale niestety obumarła, czemu nie wiem...
9 godzin pracy ufff .... najgorszy dzień tygodnia odwalony.
Jaguś - beta marzenie ...
Madzia - kciuki za wizyte !
Anula - widziałam testa - BOSKI!
Bety też nie robię, chociaż korci mnie jak diabli ...
No hej!witam wszystkie wrześniowe 2017 mamusie
Troszkę czasu jest ale za to będzie konkret [emoji41]Cześć Kobietki! Tak czytam o tych waszych wizytach i kurczę zazdroszczę Wam.. ja dopiero jestem umówiona na 23.01, obdzwoniłam dzisiaj wszystkich ginekologów do okoła i albo maja urlop albo brak miejsc.. nawet prywatnie nie chcą przyjąć [emoji17] myślicie ze to nie za późno? Ale przynajmniej może będzie juz bardziej widać mojego szkraba [emoji5]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Aaa do drugiego gina ;DMadzia a to ja już nie pytam o żadne wizyty bo nie kumam nic ... tej bo ja tobie brzucha pokaże [emoji23]
••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."