reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Jaguś piękna beta [emoji7] ja zdecydowałam że nie robię- bo mnie to tyle nerwów kosztuje ... czekam -co ma być to będzie....

Madzia aaa to ty jutro wizyta ... zazdroszczę ... ja to muszę jeszcze poczekać .... zresztą nie mogę się zdecydować na gina to może 2 odwiedzę [emoji23]

Nevka 7 dni zdaje się [emoji39]

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

reklama
Od pierwszej wizyty coś było nie tak, gin powiedział że pęcherzyk jest zapadnięty, a powinien być owalny - po kolejnej becie stwierdził że to była ciąża bliźniacza ale niestety obumarła, czemu nie wiem...

Od pierwszej wizyty coś było nie tak, gin powiedział że pęcherzyk jest zapadnięty, a powinien być owalny - po kolejnej becie stwierdził że to była ciąża bliźniacza ale niestety obumarła, czemu nie wiem...
Oj też Kochana przeszłas swoje ... ja zawsze jak było coś nie tak to od początku wiedziałam,nie wiem jakieś takie przeczucie i Już... a teraz staram się myśleć pozytywnie z tym że wiadomo jak stanę przed drzwiami gabinetu to będę bliska zapaści...

"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Tak czytam, ze sporo osob mialo problem z ciaza blizniacza.. Ja tez mialam blizniaki, dwa jaja plodowe... Najpierw poronilam jedno... Za kilka dni drugie....

9 godzin pracy ufff .... najgorszy dzień tygodnia odwalony.
Jaguś - beta marzenie ...
Madzia - kciuki za wizyte !
Anula - widziałam testa - BOSKI!

Bety też nie robię, chociaż korci mnie jak diabli ...

Jaguś no i teraz będzie dobrze [emoji4] jak człowiek pozytywnie nastawiony to odrazu o niebo lepiej [emoji6]

Ness to teraz lezysz i pachniesz [emoji23] zjedz coś dobrego hehe

Emzilka smutne to co piszesz :( W którym tygodniu straciłaś ciążę?

U mnie to była jednojajowa z jednym łożyskiem i niby takie są bardzo zagrożone.

Nessi ja robię tylko przy okazji, bo i tak muszę już porobić przeciwciała itp. na przyszły wtorek, więc stwierdziłam że chcę się upewnić czy wszystko dobrze :) Oby tak zostało :)

reklama
Jaguś no i teraz będzie dobrze [emoji4] jak człowiek pozytywnie nastawiony to odrazu o niebo lepiej [emoji6]

Ness to teraz lezysz i pachniesz [emoji23] zjedz coś dobrego hehe

Dzisiaj mnie napaśli w przedszkolu :D
Śniadanie dom: kanapka z pastą jajeczną + słodka buła
Śniadanie w pracy: kakao, kanapka, ciasto
Obiad: zupka ogórkowa, kanapka, 7 sztuk placków jabłkowo - czekoladowych z pudrem
Podwieczorek: 2 kanapki, jabłko, ciasta kawałek
Teraz dom: rybka smażona z ziemniaczkami + surówka + ciacho
Chyba styknie na godzinę :)

Do góry