reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Zapomnialam, ze Ty nie jesteś w Polsce :-)

Dziewczyny jak z humorami? Dokuczaja Wam zmienne nastroje? Nie pamiętam kiedy mialam poczatek wahań w poprzedniej ciąży ale męża chcialam zabić [emoji16][emoji16] strasznie mnie nerwy roznosily

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam rozne humory. Potrafie juz wstac rano i byc zla, a za chwile sie smieje sama z siebie

f2w3yx8d8eesu797.png

Ale narobilyscie mi smaka na ogórkową.. :) jutro robie :) a co do smaków to tez kiedyś wcinalam słodycze wieczorami..
Teraz może leżeć przede mną i nie mam na to ochoty.. natomiast kwasne mmm :)

A ja poczułam chęć na śledzika, w oleju, z cebulką i marchewką podlany sokiem z cytryny mniam [emoji3]
Jutro zrobię słoik, bo uwielbiam!
I wzięło mnie na ryby, normalnie tak za mną łażą wędzone ryby....

f2w3rjjgpsehityp.png

Gier, moje kondolencje. Bardzo mi przykro.

Ja mam prenatalne za 10 dni juz [emoji43][emoji85][emoji16]

Dzisiaj tez mnie szarpie strasznie, jeszcze do pracy nie wyszłam, zrywa mnie nagle taki kaszel okropny i ten rzyg jest nie do powstrzymania [emoji55]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Zazdroszczę Ci, dla mnie czekanie na te badania to masakra... Brałam antybiotyk na początku ciazy, oraz ketonal noe wiedząc ze w ciąży jeztem. Zastanawiam sie czy papy noe zrobic. Bedziesz w 12tyg?

Zapomnialam, ze Ty nie jesteś w Polsce :-)

Dziewczyny jak z humorami? Dokuczaja Wam zmienne nastroje? Nie pamiętam kiedy mialam poczatek wahań w poprzedniej ciąży ale męża chcialam zabić [emoji16][emoji16] strasznie mnie nerwy roznosily

U mnie chyba za wcześnie na wahania, jak na razie spokój, bez sinusoidy nastrojów :)

gie_er przykro mi z powodu dziadka :( trzymaj sie <3

I gratuluje bijacych serduszek :)

W sumie tu w Hiszpanii tez jest taki system, ze ciaze prowadzi polozna i sa 3 USG. Chyba, ze cos sie dzieje, wtedy oczywiscie robia wiecej. Ja dwie ciaze tak przeszlam i o malo nie skonczylo sie tragedia, bo polozna w ogole stanu szyjki nie sprawdzala. Pierwsza moja corcia urodzila sie 3 tygodnie przed terminem, z druga w 28tc mialam zakladany pessar... i to tylko dlatego, ze szybko sie zorientowalam, ze mam infekcje pecherza i polecialam na IP. Moze trafilam na jakas tepa dzide, ale poza tym, ze przesadnie przejmowala sie moja waga i mierzyla cisnienie (gdzie przy startowej niedowadze i 180cm wzrostu przytylam za kazdym razem 17kg, czyli zupelnie normalnie), to robila doslownie NIC. Takze dziekuje za taka opieke, zwazyc sie moge sama w domu.
Teraz mamy prywatne ubezpieczenie i normalnie chodze do pani ginekolog, ktora ma porzadnie wyposazony gabinet :) (w panstwowej przychodni nawet usg nie robili)

A poza tym wlasnie wciagnelam kanapke ze sledziem :p
Slodkie tez mi niezbyt wchodzi, na kawe juz dwa tygodnie patrzec nie moge, w zasadzie na nic nie mam mocno ochoty, albo tylko wydaje mi sie, ze mam.

reklama
A ja poczułam chęć na śledzika, w oleju, z cebulką i marchewką podlany sokiem z cytryny mniam [emoji3]
Jutro zrobię słoik, bo uwielbiam!
I wzięło mnie na ryby, normalnie tak za mną łażą wędzone ryby....

f2w3rjjgpsehityp.png
No to się wstrzelilas bo dziś właśnie takiego śledzia w oleju jadlam :) tak się najadlam ze mi było jednak za ciężko na żołądku :) a na obiadek zrobiłam dorsza wiec dziś rybkowy dzień a jutro ogórkowy ;) my kobiety mamy się super robimy to na co mamy ochotę a nasza rodzinka musi jeść co damy.. :) :) :)

Do góry