EvEva bedzie wszystko dobrze. Ja jeszcze wgl nie widzialam. I mam stres jak nic.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nessi ja stosowałam Prenalan spray do nosa, mi szybko przeszło.. do tego sok z czarnego bzu, herbata z cytryna miodem i imbiremDziękuję za cenne informacje! Zaraz się będę ratować Nimi bo się wykończę..
nimitii - syrop prawoślazowy jest na spirytusie, odpada ..
Chyba na każdej wizycie będziemy się tak stresować.... Który masz tydzień jak dzis pierwsza wizyta?EvEva bedzie wszystko dobrze. Ja jeszcze wgl nie widzialam. I mam stres jak nic.
Miodek.. i nogi do gorącej wody.Dziewczyny jakieś sposoby na przeziębienie ? Nie śpię od 2 w nocy, nie mogę oddychać, mam okropnie zatkany nos, i boli mnie gardło ..
Jak pech to pech ..