reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
A kiedy masz wizytę u gina ?
Za 2 tygodnie :/
U mnie infekcje to chleb powszedni.... od dzieciństwa mam z tym problemy. Antybiotyki i leki jeszcze bardziej zaostrzyly infekcje. Przez rok nawracaly od razu po zakończeniu brania leku.
Dopiero niedawno zauwazylam ze pojawiają się po kilku dniach jedzenią slodkiego np. wystarczy ze wypije kilka dni z rzędu wieczorem kubeczek gotowego grzanca korzennego, zjem kanapki z dzemem albo wypije słodzona herbatę :(

Czrna Madzia tez kiedys mialam problemy ,od kad uzywam tylko plyni do higieny intymnej zero problemow
Polecam lactacyd lub teraz mam ziajke i tez spoko a jest wieksza i tansza[emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też w poprzedniej ciązy ciągle łapałam tego typu infekcje. Masakra jakaś. 2 dni przed porodem nawet dostałam, na szczęscie udało się na tyle zaleczyć żeby rodzić SN.

Jeszcze jakieś mini plamienie się przypaletalo, taka wydzielina kawa z mlekiem ale mało. Juz zadzwoniłam do PZU, ciekawe na kiedy mi wizytę wyznacza.
Na szczęście mam duphaston to wzięłam i staram się nie denerwować.
W poprzedniej ciąży tez juz od 8 tc plamilam.... koniec spokoju :(

Millo tak mi przykro [emoji8][emoji8]

Byliśmy na weekend w gorach, czulam sie super. Wczoraj przespalam pol dnia, tak bolala mnie glowa... Dzis rano mdłości jak diabli i zaczelo mnie na wymioty ciagnc strasznie. Ledwo do pracy dotarlam. W ogole wygladam fatalnie. Wloay skora.. Dramat!

Anonimowa 19 ja mam dzis wizytę ale o 15.30.ale stres [emoji16]

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Lilika, ja mam właśnie odwrotnie. Cera mi się od razu wygładziła super i włosy od razu grubsze jak wezmę w rękę. Generalnie w poprzedniej ciązy też tak miałam z tymi włosami, to mi sie potem odbiło, że po porodzie jak mi wypadły, to mi sie łyse placki porobiły, a potem mialam pełno baby hair.

Do góry