reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Cheebay - Masakra miałaś obajwy, ja zasnęłam przed 22 wstałam o 6.00 i jestem zwłoki, nie wiem co się dzieje. Mąż już walnął mi kawe, więc może coś pomoże.

Marcia - Zobaczysz wszystko będzie dobrze Kochana. Też od dwóch dni jem kanapki z pasztetem i konfiturą żurawinową. :p Fajnie bliźniaki. :)

EvEva - Fajnie mieć konsultacje fryzjerską na forum, dzieki. :)

Dorcia - Pewnie jak masz cierpieć to zmień.

Paula - Super info.

Jaguś - To rocznikowo jak moja Majka, u nas 18 maj urodzinki. :)

Aneta900516 - Hejka Kochana, sądząc po nicku też jesteś z maja? :) Moja córa 18 maj. :)

Nessi - Najgorsze przedszkolne wirusy, Filipos non stop chory i kaszle i katar a mnie gardło pali bardziej dzisiaj.

Anonimowa - Powodzonka

CzarnaMadzia - Współczuje infekcji, znam ten ból ale u mnie krótko trwało i samo przechodziło, zanim zaczęło bardzo doskwierać.

reklama
Kurde jakaś infekcja grzybicza mnie zaatakowala:/ Jadłam 3 dni ketchup i taki efekt... dlatego nie mogę cukru za dużo jeść :(
Nessi co bralas na infekcje w ciąży?
Ja ostatnio czulam ze mi sie robi stan zapalny i zakupilam tantum rosa. Juz po pierwszym razie mi pomoglo. Sprobuj, to jest bez recepty i bezpiecznie w ciazy.

f2w3yx8dv4ippex6.png

Lilika - Ja tez straszną syfiarą jestem, włosy ogólnie mama chłopca którym się zajmuje tak na mnie dziś patrzyła jakbym conajmniej miała kupę na głowie i twarzy. :p No ale cóż zrobie, jak nic nie zrobię. :p

CzarnaMadzia - Będzie dobrze Kochana, Gabryś będzie miał rodzeństwo, a my będziemy się cieszyć niebawem na wątku "Dzieci urodzone we Wrześniu 2017" :)

Jezu nie mogę być nawet na chwile głodna, ledwo doleciałam do kuchni po kanapkę zanim zwymiotowałam z głodu, po pierwszym gryzie już mi lepiej. ;) Kanapka jak na razie z nieodłącznymi towarzyszami śniadań czyli Pasztecikiem i Żurawinką. :D :D
Nie wyspałam się tak bardzo, że ledwo patrze na oczy, a spałam równe 8 godzin, ehh uroki ciężarówek. :p

Jeszcze jakieś mini plamienie się przypaletalo, taka wydzielina kawa z mlekiem ale mało. Juz zadzwoniłam do PZU, ciekawe na kiedy mi wizytę wyznacza.
Na szczęście mam duphaston to wzięłam i staram się nie denerwować.
W poprzedniej ciąży tez juz od 8 tc plamilam.... koniec spokoju :(
Noo ja właśnie tak miałam kawa z mlekiem wczoraj i usg ok i dzisiaj narazie nie mam [emoji26] życzę żeby przeszło

Witajcie mamusie :) wygląda na to ze 22 września zostane po raz 3 mama :) mam już dwie córeczki 10 lat i druga 10 miesięcy. Jestem w trakcie urlopu macierzynskiego, karmie malutka piersią a tu taka niespodzianka. Bardzo się ciesze bo jak wszystko się uda będą dzieci rok po roku.
Witaj w naszym gronie :)

Magdalena - Witaj Kochana, nie ma nic lepszego niż dzieciaki rok po roku moim zdaniem, :) niestety nam się nie udało, ale może i lepiej bo warunki finansowe są teraz dużo lepsze. :)

reklama
Magdalena - Witaj Kochana, nie ma nic lepszego niż dzieciaki rok po roku moim zdaniem, :) niestety nam się nie udało, ale może i lepiej bo warunki finansowe są teraz dużo lepsze. :)

Moja najstarsza ma już 10 lat i wiem ze cierpiała będąc jedynaczka. Ciesze się ze może się uda skombinowac blizsze wiekowo towarzystwo dla tek mlodszej

Do góry