Natuszka21
Fanka BB :)
Cheebay - Masakra miałaś obajwy, ja zasnęłam przed 22 wstałam o 6.00 i jestem zwłoki, nie wiem co się dzieje. Mąż już walnął mi kawe, więc może coś pomoże.
Marcia - Zobaczysz wszystko będzie dobrze Kochana. Też od dwóch dni jem kanapki z pasztetem i konfiturą żurawinową. Fajnie bliźniaki.
EvEva - Fajnie mieć konsultacje fryzjerską na forum, dzieki.
Dorcia - Pewnie jak masz cierpieć to zmień.
Paula - Super info.
Jaguś - To rocznikowo jak moja Majka, u nas 18 maj urodzinki.
Aneta900516 - Hejka Kochana, sądząc po nicku też jesteś z maja? Moja córa 18 maj.
Nessi - Najgorsze przedszkolne wirusy, Filipos non stop chory i kaszle i katar a mnie gardło pali bardziej dzisiaj.
Anonimowa - Powodzonka
CzarnaMadzia - Współczuje infekcji, znam ten ból ale u mnie krótko trwało i samo przechodziło, zanim zaczęło bardzo doskwierać.
Marcia - Zobaczysz wszystko będzie dobrze Kochana. Też od dwóch dni jem kanapki z pasztetem i konfiturą żurawinową. Fajnie bliźniaki.
EvEva - Fajnie mieć konsultacje fryzjerską na forum, dzieki.
Dorcia - Pewnie jak masz cierpieć to zmień.
Paula - Super info.
Jaguś - To rocznikowo jak moja Majka, u nas 18 maj urodzinki.
Aneta900516 - Hejka Kochana, sądząc po nicku też jesteś z maja? Moja córa 18 maj.
Nessi - Najgorsze przedszkolne wirusy, Filipos non stop chory i kaszle i katar a mnie gardło pali bardziej dzisiaj.
Anonimowa - Powodzonka
CzarnaMadzia - Współczuje infekcji, znam ten ból ale u mnie krótko trwało i samo przechodziło, zanim zaczęło bardzo doskwierać.