Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oka nie wiem ja zrezygnowałam z wyjazdu na ferie termin w pt jakoś tak mi zal ale coz, A co do twojej sytuacji bala bym się o jakas kolizje na stoku
Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja bym się wstrzymała ... chociaż pojechać możesz, niech rodzina korzysta, a Ty sobie odpoczniesz w karczmie przy kurczaku czy innym dobrodziejstwieJa się o kolizje tak nie boje jak tego czy wysiłek fizyczny taki może zaszkodzić...
Ola
Ja też już mniej siedzę na fejsie [emoji16]To straszne [emoji58] i po co komu taka zabawa? Przecież my się z sobą zżywamy.. w każdym razie ja z Wami bardziej. Jestem tu częściej niż na fb [emoji38]
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Nevka a zmieniłaś tego gina? Ja też od wczoraj objawów mam jakoś mniej, ale nie ma co się nakręcać - jeszcze wrócą ze zdwojoną siłą, a Madzia dobrze napisała, że najgorsze co można robić to wkręcać sobie jakiś film i atakować fasolkę taką dawką stresu.Taaak jestem za zamknieta!
Kurcze nie wiem co już mam jeść. .. wczoraj lody z maka z polewa karmelowa
Dzisiaj ochotę na frytki z maka [emoji14] masakra.
Od mięsa mnie odrzuciło...
:/
Najlepsze jest to... ze troszkę się martwię... mdłości mi ustały .. nie ma nic oprócz bolących piersi
A we wtorek mam wizytę u lekarza...
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom