DorciaMamaOlka
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja łykam jak mnie głowa boli, kuzynka ciągle łykała na zębaDziewczyny paracetamol mozna brac, nie bo zaraz mi glowa peknie.. Chyba ze macie jakies inne pomysly na bol
mój młody jak się przebierał na bale zawsze był żołnierzem i tak mu zostało 12 lat i już mnie terroryzuje wracamy do Polski bo chce iść do Wojska PolskiegoPatrzcie jaki soldier
Młody chce strój żołnierza na bal przebierańców, muszę tylko załatwić jeszcze spodnie i bluzkę ...
Zobacz załącznik 791645
Na ból głowy zjedz lody.. pomagaDziewczyny paracetamol mozna brac, nie bo zaraz mi glowa peknie.. Chyba ze macie jakies inne pomysly na bol
Nie wiem czemu ale.one się zacinajątak patrzę teraz na ten suwaczek bo w tel go nie widzę i chyba też się zaciął albo żle liczy bo u mnie 7tc i 3d
No właśnie. .. tez jestem ciekawa... tak samo Anula.. dziewczyny co z Wami ?Dziewczyny, a co z Kuchcikową??