reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
No tak słyszałam, że brzydnie się na dziewczynkę ...i takie przeczucie mam od początku, że ''pipka'' będzie :) Ale pryszcze miałam i z synem :)
Ja całą ciążę wyglądałam pięknie (ahh ta cera) a jest dziewczyna, więc u mnie się nie sprawdziło.
Ale i tak czuję że będzie druga pipka [emoji2]

W każdym razie jak w zegarku zaczęłam rzygać. Dokładnie w 34dc, tak jak w poprzedniej ciąży. Wtedy skończyłam rzygać kilkanaście razy dziennie dopiero pod koniec 7 miesiąca. Chce mi się wyć...

Jeszcze jestem w ciężkim szoku ale myślę, że najwyższa pora abym do Was dołączyła.
Ciąża zupełnie nie planowana.

Córka, o którą staraliśmy się parę lat, ma dopiero 12 miesięcy! Jak dobrze pójdzie to będę mamą rok po roku, chociaż nigdy nie miałam takich aspiracji [emoji39] ratunku! [emoji23]
Dopiero załapałam, że Ty w ciąży jesteś :D:D:D:D Ja nie wiem dlaczego mi to umknęło :D hahaha
Moje gapiostwo ...
Gratuluję :)
inis - czemu nie poinformowałaś dziewczyn na wątku Bum ?

Lola gdzieś zniknęła? Kobieto co tam?
Kochana, skoro na razie jeszcze nic nie widziałam to nie chce się napalać niepotrzebnie... Wolę sobie poczekać i przyjmę każdą ewentualność na barki... Ale czytam sobie Was cały czas [emoji4]

eiktrjjge03lkilf.png

Nie, ja to po mamie mam ...ona zawsze centralnie prosto z mostu mówiła. Straciła część koleżanek z tego powodu, ale też i nie otacza się fałszywymi ludźmi. Ci co zostali wiedzą, że czy boli czy nie to prawdę w oczy zawsze powie.

Ja mam doła nie z tej ziemi ...mówi się ''Kobieta w ciąży rozkwita i promienieje'' A ja na to: ''Gucio prawda!''. Jestem jak cień siebie, blada, cała w pryszczach ogromnych...mój dekolt i twarz wołają o pomstę do nieba. W pracy się pytają,, co mi jest?'' ... W przyszłym tygodniu już powiem o ciąży, bo nie idzie tego ukrywać jak się między babami pracuje. Każdy mnie filuje, jedni podejrzliwi u innych widzę litość w oczach ...bo wyglądam M A S A K R Y C Z N I E. Cera tłusta, że się błyszczę cała jak psu jajka na wiosnę ...D R A M A T.

Super nasz mamę, podziwiam takich ludzi. Maja odwage miec wlasne zdanie i byc soba, nawet jesli kara za szczerosc bedzie samotność. Nie cierpię chorągiewek. Tak to Ci w tylek będą wchodzić a jak sie tylko obrocisz to aż Cię uszy szczypia. Kiedyś się przejmowałam jakimiś negatywnymi tekstami na mój temat. Teraz mam to w dupie.
Jestem szczera i staram się mówić jak jest, nie slodze, nie wchodzę w dupe, nie mam psiapsiulek, lubię wolność.
Za to jestem lojalna i będę bronic najbliższych do ostatniej krwi. Nie boję się tłumu który ma inne zdanie jak ja. Zawsze płyne pod prąd. Moje chujowe dzieciństwo mnie tego nauczylo:p
Nessi czytałam ze w pierwszym trymestrze układ hormonalny i nerwowy swiruje. Stąd dziwne zachcianki, mdłości, jadlowstret, bezsenność, nastroje depresyjne, wahania nastroju, bardzo realistyczne sny, nerwice, leki.
Przejdzie Ci niedlugo. Nie myśl że to z Tobą jest coś nie tak. To tylko hormony, nie stan faktyczny.
CzarnaMadzia a jak ty się czujesz ?
Dobrze, lepiej niż ostatnio. Jakoś jak zobaczyłam serduszko i wczoraj pogadałam z pediatra o szczepieniach mojego synka jakoś mi lepiej. Może ostatnio to chodziło mi po głowie i burzylo mój spokój. Musze jeszcze jedna sprawę zalatwic i będę już w 100 % spokojna....
A ja chyba od Was podłapałam, dawno już tak nie rozstawiałam po kątach ludzi [emoji52]
Ja dzisiaj leciałam rano po twaróg bo tak mi sie chciało, i słodyczy, a ja nie lubię [emoji849] No i weź ...

//www.suwaczki.com/tickers/w57v9jcgpllmm4ll.png
Oj nie idź w moje ślady kochana!
Jesteś aniołem a nie człowiekiem. Czytałam o Twoich adopcjach. Podziwiam, podziwiam, podziwiam!
I nie wierz w to co o mnie niektorzy piszą. Wiekszosc ma coś za uszami i usłyszało parę słów krytyki ode mnie jeszcze za czasów Staraczek na 2016. Nessi pewnie pamieta :D Stąd brak sympatii do mojej osoby :)
Co do StorAni.... juz z nią wcześniej miałam doczynienia i wiem jaka to toksyczna osoba.

reklama
A skoro mówicie o objawach to ja mam jeden straszny... Zaparcia!!! Wczoraj to chyba myslałam, że urodzę siedząc ok. godz na toalecie. W życiu tak nie miałam... Staram się pić dużo wody, jeść błonnik i lipa

eiktrjjge03lkilf.png

Do góry