reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Czarna się irytacją od Ciebie zaraziłam, i wszystko naokoło mnie irytuje :D
Zjadłam płatki na mleku - serdecznie tego żałuję ...ale tak mi się mleka chce ...
Chyba szczerością sie ode mnie zarazilas:D
Mówisz co myślisz i co czujesz :)
A i tak wszyscy powiedzą ze hejtujesz....
Nasze czasy: konstruktywna krytyka = hejt :p
Ja mam jadlowstret :(
Coraz mniej rzeczy jestem w stanie przełknąć... dziś chciałam spaghetti zrobić ale jak zobaczyłam mięso mielone to mi wszystko do gardła podeszlo :/

reklama
Chyba szczerością sie ode mnie zarazilas:D
Mówisz co myślisz i co czujesz :)
A i tak wszyscy powiedzą ze hejtujesz....
Nasze czasy: konstruktywna krytyka = hejt :p
Ja mam jadlowstret :(
Coraz mniej rzeczy jestem w stanie przełknąć... dziś chciałam spaghetti zrobić ale jak zobaczyłam mięso mielone to mi wszystko do gardła podeszlo :/
Nie, ja to po mamie mam ...ona zawsze centralnie prosto z mostu mówiła. Straciła część koleżanek z tego powodu, ale też i nie otacza się fałszywymi ludźmi. Ci co zostali wiedzą, że czy boli czy nie to prawdę w oczy zawsze powie.

Ja mam doła nie z tej ziemi ...mówi się ''Kobieta w ciąży rozkwita i promienieje'' A ja na to: ''Gucio prawda!''. Jestem jak cień siebie, blada, cała w pryszczach ogromnych...mój dekolt i twarz wołają o pomstę do nieba. W pracy się pytają,, co mi jest?'' ... W przyszłym tygodniu już powiem o ciąży, bo nie idzie tego ukrywać jak się między babami pracuje. Każdy mnie filuje, jedni podejrzliwi u innych widzę litość w oczach ...bo wyglądam M A S A K R Y C Z N I E. Cera tłusta, że się błyszczę cała jak psu jajka na wiosnę ...D R A M A T.

Nie, ja to po mamie mam ...ona zawsze centralnie prosto z mostu mówiła. Straciła część koleżanek z tego powodu, ale też i nie otacza się fałszywymi ludźmi. Ci co zostali wiedzą, że czy boli czy nie to prawdę w oczy zawsze powie.

Ja mam doła nie z tej ziemi ...mówi się ''Kobieta w ciąży rozkwita i promienieje'' A ja na to: ''Gucio prawda!''. Jestem jak cień siebie, blada, cała w pryszczach ogromnych...mój dekolt i twarz wołają o pomstę do nieba. W pracy się pytają,, co mi jest?'' ... W przyszłym tygodniu już powiem o ciąży, bo nie idzie tego ukrywać jak się między babami pracuje. Każdy mnie filuje, jedni podejrzliwi u innych widzę litość w oczach ...bo wyglądam M A S A K R Y C Z N I E. Cera tłusta, że się błyszczę cała jak psu jajka na wiosnę ...D R A M A T.
Ehh to jest akurat nie fajne ze kobiety niczym rtg ciebie prześwietlują.
Nie martw się Nessi masz prawo mieć humory. Ja np chciałabym sobie zrobić mega gorąca kompiel a wiem ze nie mogę.

Czarna się irytacją od Ciebie zaraziłam, i wszystko naokoło mnie irytuje :D
Zjadłam płatki na mleku - serdecznie tego żałuję ...ale tak mi się mleka chce ...

A ja chyba od Was podłapałam, dawno już tak nie rozstawiałam po kątach ludzi [emoji52]
Ja dzisiaj leciałam rano po twaróg bo tak mi sie chciało, i słodyczy, a ja nie lubię [emoji849] No i weź ...

//www.suwaczki.com/tickers/w57v9jcgpllmm4ll.png

CzarnaMadzia pytałaś o zdjęcie. Nie mam z wczoraj ale wyglądało to tak jak te w mojej 2 ciąży.
Poniżej zdjęcie.
1484303665-aaaaaa.jpeg

reklama
Do góry