CzarnaMadzia
Moderatorka
Nessi co z anula?
Pisze na wątku XBUM?
Pisze na wątku XBUM?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja sobie w takich chwilach lewatywe strzelamA skoro mówicie o objawach to ja mam jeden straszny... Zaparcia!!! Wczoraj to chyba myslałam, że urodzę siedząc ok. godz na toalecie. W życiu tak nie miałam... Staram się pić dużo wody, jeść błonnik i lipa
![]()
Dopiero załapałam, że Ty w ciąży jesteśJa nie wiem dlaczego mi to umknęło
hahaha
Moje gapiostwo ...
Gratuluję
inis - czemu nie poinformowałaś dziewczyn na wątku Bum ?
HahahaaNimitii ja jestem zza granicy[emoji16] pracuje w Katowicach
Millo ja jadlam wszystko co słodkie.. Nie umialam zrezygnować z czekolady a tu nagle po ptasim mleczku umarlam...
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Inis ty tez jesteś chora? ja mam zapalenie oskrzeli i też na antybiotyku jestemUmknęło bo nie mam siły przebicia, czuję się jak pisda łosia i nawet mam wrażenie że moje posty tak brzmią [emoji2] może kiedyś uda mi się wyzdrowiec, na razie antybiotyk niewiele pomaga.
Jeśli chodzi o wątek staraczkowy to nie napisałam bo... no co tu będę sciemniac - kreska na testach ciążowych mi jasnieje. Niestety. Przez pierwsze 3 dni ciemniala, a teraz jak kontroluje to blednie. Dopóki lekarz nie powie mi że wszystko ok to raczej nie ma się na co nastawiac...
A bum jest ze mną na jeszcze innym prywatnym wątku więc akurat ona wie hehe![]()
No i ja chodząca krosta .. dzień dnia włosy myję by do człowieka się upodobnić ...fluid na buzi odnosi odwrotny skutek ...a na cycki polecam golf :/Nessi ja mam kurde to samo, na dekolcie mam Sajgon, ciagle tłusty, syfy mam po biust. Wlosy fatalne, skóra jakas do niczego. W 1 ciazy do 6mac nic po mnie widać nie bylo, czulam się super a teraz dramat..
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom