reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Emzilka a ja w mojej 1 i 2 ciązy bym konia z kopytami zjadła a cycki miałam jak z kamienia :D a tu totalny brak apetytu naprawdę tak jak uwielbiam słodkie tak mnie odrzuca. Nawet jeść nie chce. Heh jakie to dziwne jest, A cycki mnie nie bolą tylko sutki :D

reklama
Emzilka a ja w mojej 1 i 2 ciązy bym konia z kopytami zjadła a cycki miałam jak z kamienia :D a tu totalny brak apetytu naprawdę tak jak uwielbiam słodkie tak mnie odrzuca. Nawet jeść nie chce. Heh jakie to dziwne jest, A cycki mnie nie bolą tylko sutki :D
W pierwszej ciąży zupełnie nic mi nie dolegało ... żałuję, że tej tak ''lajtowo'' nie przechodzę :)

Widzisz, brak apetytu tO tez oznaka :) ja akurat bym cos zjadla, tylko mie wiem co.. A wiem, takie oponki z sera twarogowego, smazone na tluszczu jak paczki :) ale chyba moj maz nie zrobi tego dla mnie :( i tak biedny skacze obok mnie jak lokaj nad krolowa Elzbieta :)

Matko mnie dziś taki głód na mieście złapał że myślałam że zemdleje i do tego było mi niedobrze...A jak zjadłam to zrobiłam się mega senna [emoji14] ogłaszam dzień Lenia:p

Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Lola proszę Cię dziewczyno idź do innego lekarza!
Przyjmuje u was jakiś specjalista?
Powiem Ci na moim przykładzie jak to wczoraj wyglądalo z zarodkiem...
Wczoraj jak byłam u gina na początku było widać tylko wielki czarny pęcherzyk. Lekarz powiedział ze pewnie coś tam jest ale nie widzi. Kazał mi podłożyć pięści pod pupę i się trochę wygiac. Krecil, oglądał az w końcu zarodek się pokazał.
Gdyby nie chciał to by nie znalazł.
Dlatego mówię, idź do innego lekarza.

Ja mam 17 na 15.20.ale będę pewnie długo czekać n swoja kolej. Teraz jestem w 5tyg,bede wiec w 6.myslicie ze jest szansa na serducho?

Mamy w planach 4imiona,po dwa. Z czego wybrać ma nasze dziecko. Dziewczynka Iga Liwia, chlopiec Aleksander Mikołaj

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam Aleksandra :) imię genialne :)

Lola proszę Cię dziewczyno idź do innego lekarza!
Przyjmuje u was jakiś specjalista?
Powiem Ci na moim przykładzie jak to wczoraj wyglądalo z zarodkiem...
Wczoraj jak byłam u gina na początku było widać tylko wielki czarny pęcherzyk. Lekarz powiedział ze pewnie coś tam jest ale nie widzi. Kazał mi podłożyć pięści pod pupę i się trochę wygiac. Krecil, oglądał az w końcu zarodek się pokazał.
Gdyby nie chciał to by nie znalazł.
Dlatego mówię, idź do innego lekarza.
Otóż to!

Poza tym dziewczyny trochę luzu i pozytywnego podejścia nie zaszkodzi. Co ma być to będzie, niestety na tym etapie niewiele da się zrobić więc nie ma potrzeby wpadania w spirale nerwów. Ani to potrzebne ani dobre. Będzie dobrze [emoji4]

reklama
Dziewczyny, mam pytanie. Za 2msc kończy mi siw umowa. Mam szanse na podwyżkę i umowę na czas nieokreślony. Noe wiem czy jak powiem teraz o ciazy, dostanę to. Czy np podpiszą mo tyllo na rok. Chcialabym byc fair, i potwierdzić u Lekarza i dac znac na poczatku 4 msc, 2tyg przed koncem umow.. Ale niw wiem co mo sie oplaca... Jak myślicie?

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry