Cześć kobietki. Po roku starań chyba się udało @ powinnam mieć 6 dni temu. 3 testy pozytywne, wiec chyba zostanę mama
Gratuluje![emoji16]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć kobietki. Po roku starań chyba się udało @ powinnam mieć 6 dni temu. 3 testy pozytywne, wiec chyba zostanę mama
Anula a na kiedy masz wizyte umowiona?Lolcia a bo kurcze gdzieś te wizyty giną ... jakaś tabelka by się przydała albo co
Super wieści [emoji9] ...zazdroszczę wam okrutnie ale muszę z tydzień poczekać bo póki co bez sensu chyba ....
Wstalam jakiś czas temu ale nie ogarniam [emoji21] jeszcze tak wieje na zewnątrz ze aż boje się podnieść rolety ...
••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."
Witam nowe mamusie!
@cheebay witaj, fajnie,że tu jesteś!!!
U mnie kolejny sikaniec zrobiony i nadal bardzo jasne te kreski, martwi mnie to, że nie ciemnieją specjalnie [emoji17]
Leel spokojnie ... te testy to o kant rozbic ... ważne że krecha wychodzi
Eve jeszcze u mnie wizyta nie umówiona właśnie... dziś chyba to poczynie i umówię się na za tydzień może... muszę jakąś aplikacje zorganizować coby mi pokazywała dokładnie który tydzień bo ja coś w twoich okolicach chyba
Dupka biorę w razie czego ... ale po receptę trza iść na kolejne opakowanie
••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."