Hej kochane, witam się, caly w.eekend z dziećmi, dzisiaj Kraków
pogoda dupiata...ściskam
Anula09 wózek wygląda na bardzo solidny...., my też zakupy przez neta, ja niestety nie mam czasu biegać po sklepach i ekscytować się tymi brzuszkowymi rzeczami
chociaż nie ukrywam, że cieszę się jak dziecko jak coś tam przylezie....
Pycia17 ogólnie escherichia coli to bakteria, która jest bardzo groźna dla błon płodowych, bo może właśnie drogami rodnymi wleźć do pochwy i uszkodzić je...Na to uczulał mnie mój lekarz, kup probiotyki, stosuj je też doustnie i bardzo dużo pij, a żurawina hamuje przyleganie tej bakterii do błon....
Olasec, ale się uśmiałam z Twojego opisu jaszczurki hehehe, a to dlatego, że sobie wyobrazilam ostatnio siebie w Ikei, jak chciałam sięgnąć po żarcie i się odbiłam od szyby z talerzem
:d
Kaha91 powiem Ci, że ona na pewno jest dla troszkę większego dzieciaczka, myślę, że dla stabilnie siedzącego. Ale moi synowie w niej śmigali i mam wrażenie, że jest niezniszczalna, rewelacja....ekspresem się składa, rozkłada, leciutka....Jeżeli chodzi o golenie Bożeny
to ja już trochę na oko golę
a muszę to robić dosyć często
myślę, że za tydzień udam się z lusterkiem do łazienki, w zeszłej ciąży zamontowalam nawet na ścianie z Ikei, żeby briochę dobrze widzieć
Na nóżki balony polecam dobry rogal i ułożenie ich prawie na żyrandolu
Ananka naprawdę bardzo mily gest...ja wiem, ze po cichu moja siostra mi kompletuje ciuszki dla małej, bo wszyscy wiedzą, że nic nimam...
:
Klaudixxon jeżeli często masz stan zapalny pochwy to jedz probiotyki doustnie, bakterie dziady sobie idealnie przechodzą z jelit do pochwy i tam ją kolonizują...spróbuj tego....Ja odkąd wpierdziu****ę je to nic mi nie jest. A do tego osłonowo w ciązy możesz stosować provag żel do zakwaszenia środowiska pochwy i okolic....
Jolka no dla mnie to niepojęte są takie wizytacje u mamusi, u nas jest tak, że albo razem jedziemy, albo teściowa przychodzi do nas i nam pomaga w popilnowaniu dzieci, albo posprzątaniu....Zdróweńka...
Lady Agnes Filipek przystojniacha, ma prześliczne usteczka....
Malina powodzenia na badaniach...
Ewcia masz całkowitą rację z tymi testami, nawet nie pomyślalam o tym. Ale w tym roku zabezpieczę się chyba tą ampułko - strzykawka, bo mój młodszy potrafi od komara dostać obrzęku twarzy jak mu ugryzie policzek, a nie daj Boze użarło by go coś, co utrudni oddech....Mnie brzul ostatnio też twardnieje, a najgorzej wtedy kiedy chce mi się siku i jak zalatwiam sprawy, albo jestem na szkoleniu to nieźle mnie potrafi chwycić, ale jestem na nie, jeżeli chodzi o nadmierną suplementację, staram się co jakiś czas brać witaminy, jakieś żelazo i wapń. Najgorzej mam wieczorem, już mnie chwytają dosyć mocne przepowiadające niestety...potrafią trzymać do 30 sek....., a ja już schiz jak ja przezyję poród
Tren my z męzem żremy chleb bezglutenowy - sami pieczemy z mąki graham, ryżowej i odrobinę kukurydzianej plus ziarna, i ostatnio mężowi nie chce się robić i kombinujemy ze śniadamiani i kolacjami bez chleba
Ogólnie to bardzo chwalę sobie maszynę do pieczenia i wyrabiania chleba, wszystko się wrzuca i zapomina. Kiedyś w Lidlu była jakaś wyprzedaż to kupiliśmy
Podziwiam Cię za bzykanie, ja niestety w ciąży nie czuję się atrakcyjnie, a seksior mnie męczy, czuję się jak nieogarnięta foka, w środku mam jeden ogień
nawet lekarz powiedział, że mam opuchnięte wszystko i chyba przyemnie nie jest
- zgadł....
Ty masz tak z kostką jak ja z kręgosłupem szyjnym, niestety też go skręciłam na basenie..i często się odzywa jak źle się przekręcę czy coś...zdrówka...
Lalki no mężol chyba też gniazdko wije
nŁóżeczko piękne, a napisz kochana, czy dzidziuś będzie spał z Wami w sypialni? Czy osobno. Bo jezeli w sypialni to na początek zdejmij baldachim bo będzie Ci przeszkadzał, żeby rękę wyjąć do maleńswa...Odnośnie pazurków to moja siostra robi hybrydy i tez się kurcze muszę z nią umówić
Mała Mi gratuluję synusia, brzusiolek fantastyczny
Natalii u nas też pogoda beznadziejna...
Maggie super z ubrankami, ja oddałam po chłopcach wszystko, nawet nowe kombinezony, rożki, maleńkie ciuszki, wiem, że koleżanki były w trudnej sytuacji...
Dżejka ja się golę tak co 3 dni, po goleniu psikam octeniseptem się zawsze, wtedy nie mam podrażnienia....
Ivon17 mnie niestety jest też coraz ciężej, ale na swoje trzecie piętro śmigam ekspresowo, jedyne co to skurcze przepowiadające mnie już męczą i skurcze łydej, a tak poza tym to fajnie, że się wyrelaksowałaś, my z M staramy się z dziećmi spędzić każdą wolną chwilę, po pracy jakieś atrakcje, place zabaw, rowery, może ludzie uważają nas za wariatów, ale czas ucieka ekspresem i się go niestety nie cofnie...