Hope99
Fanka BB :)
Jeśli jest <2.30 to oznacza to, że w labolatorium poprostu mają taką czułość. Więc równie dobrze to może być 0.<2.30
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeśli jest <2.30 to oznacza to, że w labolatorium poprostu mają taką czułość. Więc równie dobrze to może być 0.<2.30
To oznacza,że wynik jest mniejszy niż 2,3. Może być 1 a może być np 0,000001. Więc jest to różnica. Byłaś na monitoringu?Co to oznacza ?
Nie wiem czy ignorujesz moje pytanie? Byłaś na monitoringu,że wiesz kiedy była owulacja? To też jest dosyć istotne.Rozumiem , może zbyt wcześnie wykonany.
Kurcze , miałam problem z odpowiadaniem na pytania , wyskakiwał mi komunikat by odświeżyć , tak owulacja była 14 dnia cyklu.Nie wiem czy ignorujesz moje pytanie? Byłaś na monitoringu,że wiesz kiedy była owulacja? To też jest dosyć istotne.
Czyli miałaś monitoring? Jeżeli tak to za dwa dni możesz powtórzyć betę.Kurcze , miałam problem z odpowiadaniem na pytania , wyskakiwał mi komunikat by odświeżyć , tak owulacja była 14 dnia cyklu.
Tak miałamCzyli miałaś monitoring? Jeżeli tak to za dwa dni możesz powtórzyć betę.
tzn że beta była "ujemna"Nigdy nie słyszałam o czymś takim że ma to różnice.
Mysle ,ze ja jestem kilka dni przed miesiaczka.Dziewczyny czy zdarzyło się wam że zobaczyłyście pozytyw na teście 3 dni przed miesiączką lub któraś z was wykonała już hcg i wiedziała ? Ile wtedy wynosiła ?
Mysle ,ze ja jestem kilka dni przed miesiaczka.
Transfer mialam 15 stycznia z 3 dniowym zarodkiem.
Pierwszy test zrobilam 21 czyli 6 dni po transferze.
Jak widac wyrazne kreski.
23 czyli wczoraj powtorzylam.
Naturalnie +
Jestem szczesliwa!
Test z krwi dopiero 3 lutego.
Dodam ze to po pierwszym podejsciu w klinice InviMed we Wroclawiu.
Mieszkam w Niemczech wiec kontrala tutaj!