Klaudixxon powodzenia u ginka.
Malina to chyba taki czas że te cukry szaleją. U mnie nadal zła passa po 12j insuliny na noc dzis rano 98, po śniadaniu 129, po obiedzie 141. Byłam u diabetologa - mam zwiekszyć insuline na noc do 16j no i do przed każdym posiłkiem 6j. Czeka mnie kłucie 4x dziennie. Totalny dół na dodatek muszę leżeć. Zaczęłam czytać poradniki o dzieciach
podszkole sie moze w teorii bo wszystko inne mnie nudzi juz.
Kaha zazdroszczę snu. Ja co noc budzie sie o 3.00 do ok 5.30 kręcę sia a Alicja kopie potem ok 8.00 juz na nogach - bo cukry, i dieta która wymaga tez reżimu czasowego.
Lady Agnes diabetologa nie interesuje badanie gin. Czasem pyta jak sie ciaza rozwija i tyle.
Maggie słodkie masz dziecko
Gosiamat na moje przy głównych posiłkach masz za wysoko ... Ale moze to bledy w diecie. Powodzenia u lekarza.
Aneta za tydzien bedą zdjęcia pokoiku wciąż cos do uzupełnienia
mamy na ścianach szarość ale białe meble, różowo/pastelowe kinkiety, pastelowe kolorowe cotton balls łamią to. Szukam tez jakis delikatnych białych nalepek na ścianę. Do tego dodatki, jakies kosze itp różowo-seledynowe. W sumie nie wiem jeszcze jak bedzie ostatecznie to wyglądało ale wizja jest a mezus powoli ja realizuje.
Tren zainspirowałas mnie co do prezentu dla Mka na dzien Taty