reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2015

reklama
Melduję się po wizycie :-)
Wychodzi na to, że Emilek na całe szczęście nie będzie klocuszkiem, bo 3200g - oczywiście usg może się mylić :D Tętno 141.
Ilość wód płodowych prawidłowa, pobrał mi wymaz na GBS. Powiedział, że jego zdaniem w ciągu 2 tygodni urodzę :D Nie zapisał mnie na kolejną wizytę, ale powiedział, że w razie jakbym była jeszcze w dwupaku to zadzwonić i mnie przyjmie bez problemu. Ogólnie mamusia zadowolona :)

Aneta gratuluje wizytki:-) no to Emilek ma fajna wage:-) podobna juz do Jasia:-) super:-)
Trzymam kciuki zeby Cie chycilo szybko i w miare bezbolesnie:-)

Nad nami jakieś fatum wisi z tym samochodem to jest jakiś horror ubezpieczyciel kombinuje po kosztach z naprawą zanizyli wycenę naprawy a koszty są większe my nie spowodowalismy wypadku a problemy robią nam na każdym kroku :(

Bea gratulacje!!! Witamy kolejna wrześniowa dziewczynkę :)

Anetka super ze wizyta udana. Emilek spory chłopak :)

A ja zaczęłam plamic na brązowo... nie wiem czy po badaniu na fotelu (bolało ze hej) czy czop odchodzi czy szyjka się rozwiera. Do tego plecy i brzuch bola jak na okres...

Bea- serdeczne gratulacje!

Przepraszam, że się nie odzywam, ale jakoś dziwnie się czuję...Od rana boli mnie brzuch jak na @,do tego trochę plecy. Skurcze były od rana co 30-40 minut, ale to takie straszaki. Teraz są co 20, ale takie lajtowe,trwają 30do 60s., więc myśle, że jeszcze nie rodzę ;) byłam rano na pobraniu krwi, bo mój gin wymyślił sobie, żebym do porodu świeże wyniki miała, więc zrobiłam mocz, morfo i glukozę. Dół brzucha momentami boli, jakby mi ktoś igły wbijał, mały na koniec daje mi popalić. Wczoraj z gorąca zdychałam, a dzisiaj mi zimno, jak nie wiem. Ta temp. mogłaby się utrzymywać tak ok. 23st. a nie w jeden 40, a w drugi 16 :/ no i co z tego, że pochmurno, jak u nas deszczu już prawie 2 miesiące nie ma, nie licząc jakiegoś pokropienia...Rzeka wygląda jak kałuża :/

Bea gratulacje!!! Aneta super ze wizyta udana. Dzień terminu minął nadzwyczaj spokojnie- ciekawe ile dni po terminie przeciągnie mnie ta moja Basia[emoji1]

reklama
Do góry