reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2015

Kamcis - gratuluje!!! dużo zdrówka dla Was!!
Lady agnes - spokojnie, mleczko się zrobi :) tak jak pisała Ewa pij dużo. Ja pije ok 4 litrów dziennie tak mi się chce .....nie stresuj się tym bo mleko robi się w głowie i stres może zaburzyć laktację :) przyjdzie naturalnie jak urodzisz :)

reklama
Moje gratulacje Kamcis !! :-):-):-):-)
Ja mam dziś wizytę u lekarza, mam nadzieję, że tak mnie przysmyra po mojej szyjce, że urodzę :-) Skurcze męczą od wczoraj, więc kto wie hehe :D

Kamcis gratulację! marzę o takim porodzie :)

wczoraj odszedł mi czop śluzowy, może to już niedługo? Strzelam, że urodzi się 3 :D a jak nie to czekam dalej :)

Kamcis- gratulacje kochana, super akcja :-D

u mnie sie fajnie ochłodziło , ale za to od rana głowa boli:-(
zaczyna zjadac mnie stres i to konkret. jutro szpital. a najgorsze ze myslalam ze jak poczytam opinie to sie uspokoje. a tam co?? na chyba 20 tylko 1 była pozytywna. gdyby nie to ze moja dr z kliniki tam pracuje to chyba nie poszłabym.
mam tylko nadzieje ze za tydzien bede juz z moja mała kruszynka

dziewczyny bede starała sie was czytac w szpitalu, bede trzymala kciuki za reszte :tak: buziaki

Kamcis gratulacje :) ale miałaś szybki poród, obyśmy wszystkie taki miały.

Kikifish nie martw się i nie czytaj opinii opinii w necie, tylko ie potrzebnie się nakręca negatywnie. Będziemy tu trzymać kciuki za Ciebie &&&&

Matusia ja dziś na wizycie dowiedziałam się że zaczyna odchodzić czop. Ciekawe czy to jakiś zwiastun?

Anetka kciuki za wizyte &&&&

Dziękuję Wam za wsparcie odnośnie laktacji, wiecie ja wariuje a może faktycznie potrzeba się uspokoić i zdać na naturę, w końcu ona wie co robi...

Hej tym które tula juz malenstwa serdecznie gratuluję.

Ja najadlam się strachu bo po wczorajszej wizycie wynikło że mój mały Książę położył się w poprzek właśnie miałam spotkanie w szpitalu co dalej czy obracanie dziecka czego się panicznie bałam czy cc. No ale okazało się że sam wrócił na swoje miejsce bo ma tyle miejsca.Tylko teraz pytanie skąd pewność że np. Jutro znów się nie obrocie eeehh... no i wszyscy w szoku że tak się kręci, że jeszcze nie widzieli tak ruchliwego dziecka.

Dziewczyny co do diety przy karmieniu to ja nie zmieniłam nic w moim żywieniu jadłam tak jak w ciąży, no może więcej slodkiego

aneta kciuki za wizytę daj znać po :)

matosia to trzymam kciuki;D jeszcze tylko kilkanaście godzin Wam zostało;D

kikifisf w którym szpitalu będziesz rodziła?:)
trzymam kciuki za Was:)

No więc wybrałam się do fryzjera i wiecie co ? zwolnił się !! i już wczoraj nie przyszedł do pracy a nie mieli do mnie numeru i nie zadzwonili, nie potrzebnie tylko pojechałam.. wracając sobie poszłam na zakupy do rosmanna, kupiłam te dwie saszetki bebilonu w razie W.
do fryzjera napisałam wiadomość czy jakoś możemy się umówić że wpadnie do mnie a jak nie to mam jeszcze jednego z polecenia, zobaczymy...
połaziłam, brzuszek boli, biodra też. Ale co tam ;D nie narzekam..
mam tylko takie dziwne uczucie cały czas jak by mi się chciało kupkę...taki ucisk co to może oznaczać? bo na pewno mi się nie chce hihihih.

reklama
Może być Kaha że Ci się Dzidzia do kanału wstawia,ale nie musi. Rób porządek z włosami co ładna na porodowke pojedziesz...

Do góry