reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2015

reklama
Jutro mam wizytę z rana może też się czegoś dowiem, już mam dość tej ciąży od tygodnia mam napady gorąca wczoraj zimno a ja bez piżamy spałam :p jak się ciesze u mnie zimno dzisiaj aż skarpetki założyłam. Czuje się jak prezes z łóżka obserwuje jak mama nowe firanki wiesza piękne są kolor działa na uspokojenie. Mam nadzieje ze błękitny pokój na córcie tez tak będzie działać.

kaha- jade do szpitala do Bytomia na batorego

ewa- dr tak chciala zebym przyszła 3.09 tam porobia mi badania, podadza sterydy na płucka,
tylko dobija mnie ze w czwartek mnie przyjmą, nic nie porobią, w piatek ewentualnie usg i badanie krwi, potem weekend spedze nudząc się. a w poniedzialek i wtorek podejrzewam dadza te sterydy na płucka i zakwalifikuja do cesarki na środe. oczywiscie to moje wyobrażenie.a jak bedzie to sie okaze...

Siedzimy sobie w szpitalu mała narazie grzeczna krocze bardzo ciągnęło ale tamtym rosą i octanisept mam cały czas pod ręką i dzisiaj już nie źle smigam. Całe szczęście ze upał odpuscil bo wczoraj to była masakra wszystko boli a tu jeszcze wszystko się poci.
Maleńka bardzo podobna do siostry.

Pycia daj znac jak po wizycie :))

Ewka zebys widziala ze do dupy:-\ ale juz sie umowilam do innego na piatek:-) zobaczymy poki co Jas jest ruchliwy.

Kikifish spokojnie,lekarza tam masz to wszystkk podgoni:-) nawet jesli bys tyle lezala to szybko zleci:-)

DŻejka dobrze ze dzisiaj jest lepiej:-) pewnie jutro albo w piatek puszcza Was do domku:-)

Okropne to uczucie...najchetniej bym siedziaka na porcelanie...ale co ide to nic:-(
Ciekawe czy faktycznie sie urwis wkreca w ten kanal...

Kamcis gratulacje:-).
U mnie nic się nie rozkręca- wczoraj w nocy trafiłam na ip- bo od 23 do 2 w nocy mały wiercił się bez chwili przerwy- te ruchy takie intensywne- wypychania, kopania, skakanie- jak worek pcheł :szok:.Zadna pozycja nie była w stanie go wyciszyć, następnie brzuch mi się napiął - twardy jak skała- i nie odpuszczał tylko cały czas tak trzymał. O 4 nie wytrzymałam i pojechałam na ip- zrobili ktg- to wyszło że mały bardzo ruchliwy ( ale tętno prawidłowe- a już wtedy był wyciszony w porównaniu z tym co wyprawiał wczesniej), przepływy dobre, łożysko tez. Przeraża mnie bo szyjka nadal zamknięta- te napinania brzucha które męczą mnie już od połowy sierpnia nic nie działają na szyjkę. Gmyrają mi tam lekarze ostatnio często i nic to nie daje- czop nie odchodzi :(. Ja tez się nie oszczędzam. Za to mały przez równy tydzień przybrał 260 i waży 3700- także ma mnie kto okładać:-)

reklama
bea81 Wielkie gratulacje. Patrzę że termin miałaś na 21 wrzesień i już tulisz córeczke ja mam na 22 ale narazie brałam wszystko na spokojnie w końcu to jeszcze 3 tygodnie a tu tak naprawdę może być w każdej chwili. Pozdrawiam

Do góry