reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2015

Od kołtunka : Bartek ma sie dobrze, dostal 10 pkt karmimy sie ;) porod byl ciezki bo mialam bardzo duzo zrostow w brzuchu i 3 dr go wyjmowalo.

reklama
Mieliśmy wypadek samochodem, jakiś debil wyjeżdżal z parkingu na ruchliwej drodze a Pan przed nami nie chciał go uderzyć i w ostatniej chwili hamowal, mąż w tego przed nami nie uderzył a w nas uderzyli mocno na szczęście nikomu nic się nie stało ale martwię się co teraz

Laski chce kupić te nakładki na sutki ale one są albo w rozmiarze small albo uniwersalnym i nie wiem heh jak to czytać bo nie wiem czy sutki mam small czy uniwersalne

Pycia dobrze ze nic się poważnego nie stało, ale chyba powinnaś pokazać się w szpitalu żeby jednak to sprawdzili. Duży stres tez może niekorzystnie wpłynąć na ciążę :/

Pycia- jeśli tylko coś się dzieje, to jedź na ip, niech Cię zbadają. Współczuję stresu! A co do terminu- jeśli z usg przed 12 tyg. wychodziło ci na 6, to trzymaj się 6, jeśli późniejsze usg pokazywało na 6, to trzymaj się terminu om

1985natalia2- zależy od firmy z jakiej się kupuje, ale z doświadczenia wiem, że s są spore. Na mnie np. były za duże, ale jakoś dawaliśmy radę ;)

Lalki- dobrze, że się odezwałaś! Odpoczywaj dużo, do 5 już nie daleko!

Ech, a ja znów w południe skurcze, później zasnęłam z małym i spałam 2h! Wstałam, zjadłam obiad i zaczęło się...Duszno mi niemiłosiernie, mam wysoki puls, już 3 razy w toalecie byłam i skurcze się znów aktywowały. Chyba znów pójdę leżeć, tylko tym sposobem nie wiem, co będę w nocy robić :confused2:

Na szczęście mamy duży samochód i siła uderzenia w środku była minimalna. Jeżeli poczuje ze coś mnie boli to pojadę do szpitala a jak nie to jutro rano mam wizytę to lekarka mnie zbada.

Mnie się non-stop chce spać. Nie pisałam tutaj dotąd, ale mam na imię Ala i termin na 18 września. Mam pytanie w związku z tą sennością: radzicie sobie z nią jakoś? Czy śpicie w dzień, a w nocy chodzicie po ścianach?

Alkrysiak witaj. niestety nic z tym się nie da zrobić. Jak masz możliwość to rób sobie drzemki w ciągu dnia. Ja nawet jak nie robie sobie drzemek w dzień to i tak mam problem ze spaniem w nocy.

Pycia17 dobrze, że nic Wam się nie stało.

reklama
Ananka super ze torba spakowana u Ciebie:-)

Atagaa ciesz sie bo masz rozbieznosc a u mnie idelanie usg i om to samo...

Lalki wiec prosze lezec plackiem i sie nie przemeczac!! Dom masz posprzatany:-):-) wszystkiego z.okazji rocznicy:-):-)

Pycia cale szczescie ze sie nic nie stalo!!

Jolka widze ze u ciebie skurcze sie tez rozkrecaja na powaznie...dbaj o siebie

Alkrysiak ja zasypiam kolo polnocy czasami 1 budze sie do 3 razy na.siku,spie do 11 raczej drzemek w ciagu dnia nie robie,ale jak mi sie chce to ide spac i w dzien. W koncu trzeba sie teraz wyspac:-)

Ciekawe jak z tymi terminami mi niby na 1 prenatalnych powiedziala lekarka ze na 20 wiec 4 dni wczesniej ale kazde usg teraz pokazuje rowno 24 wrzesnia:-)
Czekam cierpliwie,tym bardziej ze u mnie po za bolami na.okres dlugimi nie ma skurczy:) w piatek wizytka to moze cos lekarz powie.. wiesiolka dzisiaj zaczelam brac. :)

Do góry