reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2015

reklama
No to gratulacje dla Kołtunka! :-) super, że już po i maly z piękną wagą!

Motylek- dziękuję, małemu ładnie się goi, już prawie nic tam nie ma, tylko delikatna różowa plamka. No i już nic go nie boli :tak:

Chyba Kaha pytała o pokrzywę- piłam pierwszy raz w piątek, myślę, że codziennie to za dużo, więc będę pić dopiero dzisiaj. Kupiłam w saszetkach w rossmannie- czysta pokrzywa, bez żadnych udziwnień.

Ja wczoraj miałam stracha, że się zaczyna. Od 17 co 20 min. miałam skurcze, które trwały do 22. Koło 19 wzięłam prysznic, a skurcze zamiast się wyciszyć, to się nasilały, więc szybko wyskoczyłam z wanny. W międzyczasie pokłóciłam się mamą i znów coraz mocniejsze i częstsze. Po 22 zelżały i jakoś zasnęłam. Dzisiaj też z rana kilka było, ale teraz jest spokój. Widocznie szyjka się skracała, bo widzę, że mi kawałek czopu odszedł. W pierwszej ciąży też jakiś czas przed porodem opadł kawałek. Z jednej strony mogłabym już rodzić, a z drugiej, każdy dodatkowy dzień w brzuchu to dla małego lepiej, a poza tym jeszcze muszę ten pokój przemeblować...Ech, od jutra biorę sie ostro do roboty ;-)

Kołtunek wielkie gratulacje!!!Mamy jeden na jeden na forum! Niech sysnuś pięknie rośnie, a mama niech pięknie się goi na brzuszku i szybko dochodzi do formy. A gdzie rodziła Kołtunek? Czekamy na zdjęcia!

Koltunek gratulacje :))) jaka piękna waga! Rośnijcie zdrowo!! :))

ananka ja tydzień temu miałam nocami takie bóle okresowe - niby nie aż tak mocne ale takie właśnie nudzące w nocy tak że spać nie mogłam (brzuch dołem, krzyż i ogólnie w tych okolicach). Do tego oczywiście biodra. Dwie noce brałam Apap żeby cos przysnąć. Teraz narazie to "nudzenie" przeszło.
Moje spojenie tez dziś jakby lepiej.
milej niedzieli :)

reklama
Koltunek gratulacje :-) życzę Wam dużo zdrówka i siły :-*

Ja juz mam dość tych wszystkich bóli. Krzyże, pachwiny, biodra, psita mnie też boli i jest strasznie spuchnieta.

Do góry