Ciekawe jak Anula daje radę z Alicją nic się nie odzywa...
coś czuję że zacznie się wysyp dzidziusiów ale fajnie tylko piszcie o problemach bo ja będę ostatnia to będę wiedziała co i jak hihih
zakładamy jakiś wątek o noworodkowych przeżyciach czy wszystko tutaj?
posprzątalismy trochę z małżem.. obiadek potem sobie zrobimy
muszę sobie zrobić listę co zostało z generalnych porządków i się za to zabrać... bo czas ucieka
miłej niedzieli mamusie
kikifish super że znasz termin udało się dotrwać do pięknego okresu z nocnymi bólami się już większość z nas zmaga niestety.. ale już nie daleko..
tren ale masz wesoło z tymi swoimi urwisami
jak tam dzisiaj jego ząb?
ananka mi na te bóle okresowe pomaga kąpiel trochę poleże w wannie i jest lepiej
Jolka no ja sobie kupiłam liście właśnie wypiłam wczoraj to w nocy ciągle wstawałam ale wydaję mi się że nogi mniej opuchnięte.. i walnęłam sobie drugą przed chwilą
No Jolka kto wie kto bedzie nastepny coraz więcej z nas ma skurcze
coś czuję że zacznie się wysyp dzidziusiów ale fajnie tylko piszcie o problemach bo ja będę ostatnia to będę wiedziała co i jak hihih
zakładamy jakiś wątek o noworodkowych przeżyciach czy wszystko tutaj?
posprzątalismy trochę z małżem.. obiadek potem sobie zrobimy
muszę sobie zrobić listę co zostało z generalnych porządków i się za to zabrać... bo czas ucieka
miłej niedzieli mamusie
kikifish super że znasz termin udało się dotrwać do pięknego okresu z nocnymi bólami się już większość z nas zmaga niestety.. ale już nie daleko..
tren ale masz wesoło z tymi swoimi urwisami
jak tam dzisiaj jego ząb?
ananka mi na te bóle okresowe pomaga kąpiel trochę poleże w wannie i jest lepiej
Jolka no ja sobie kupiłam liście właśnie wypiłam wczoraj to w nocy ciągle wstawałam ale wydaję mi się że nogi mniej opuchnięte.. i walnęłam sobie drugą przed chwilą
No Jolka kto wie kto bedzie nastepny coraz więcej z nas ma skurcze