Hej kochane,
dzisiaj zostałam z dzieciaczkami w domciu bo młodszy coś w nocy podszczekiwał i miał stan podgorączkowy, teraz dziabek mały...Ja zrobiłam pulpeciki w sosie koperkowym i placuszki z jabłkami....- strasznie mi się chciało...Jak mąż przybiegnie z pracy to zamierzam go na basenik wyciągnąć..
Przymierzam się do glukozy, ale w laboratorium, w którym standardowo robię badania (diagnostyka) jest tłum chyrlających, narzekających ludzi i nie widzi mi się być wśród nich przez 2 godzinki......więc wybiorę kameralną przychodnię, albo śląskie laboratoria medyczne,w których nie ma kolejek...
Ewcia oczywiście, że mam lęki, i to coraz większe...jestem przerażona momentami, w nocy jak się wybudzę, zazwyczaj o pierwszej to swoje muszę przeleżeć i przemyśleć....z tego, co pamiętam z wcześniejszych ciąż, 7 miesiąc to był miesiąc największych przemyśleń i dołów ciążowych
- taki przełom, a że u mnie on się zbliża wielkimi krokami to chyba dlatego....bo w ósmym to już wyczekiwanie na bąbla, a w 7 to człowiek ma wrażenie, że się jeszcze może wycofać
Tren podziwiam Twój spokój i cierpliwość, ja pewnie już w 16 tygodniu bym pobiegła na dodatkowe usg
Kaha91 odnośnie Twojego pytania, na pewno nie pójdę do diagnostyki, mimo iż mam rabat , ale za każdym razem tam czekam 30 min, ponadto obsługa komunistyczna...dram at, 2,5 godziny to ja tam nie dam rady
Klaudixxxon każdy szpital ma jakieś swoje "perełki", o wielu się słyszy wiele......na pewno Bonifratów wiele osób sobie chwali, no ale też jest historia Lilki z Bonifratów...Gratuluję wizytki
A odnośnie ligoty to absolutnie, jak dla mnie ten szpital to porażka i mówił mi to lekarz docent, który tam pracował, powiedział, że tak jak się tam traktuje kobiety przy porodzie to jest żenada....
Kikfish gratuluję wizytki, 6 minut to mega przegięcie...naprawdę...
Jolka odnośnie listy to strasznie się pierdzieli, najlepiej skopiuj tą z pierwszej strony i wklej zaktualizowaną...Wiem, że ktoś tam zmieniał termin porodu z 11 na 12, jak dla mnie
to jest bezsensu bo i tak dzieciaczki wyjdą w swoim czasie, u mnie z USG 1 wrzesień, z OM 4 wrzesień, cytryna nie może zaburzyć wyniku cukru, no chyba, że ona sama jest słodka
narobilaś smaka tym barszczem...
Lalki Ty powinnaś się zatroszczyć teraz o siebie, a nie o 5tej kanapki robić
jak się dzieciątko urodzi to będziesz żałowała braku odpoczynku przed porodem...Imię bardzo oryginalne...
Gosiamat gratuluję zakupu wózeczka...
Ananka o matko mnie słabo się robi na widok glukozy na czczo....
Atagaa ja cza sem tak mam, że ledwo chodze, a czasem sił jak nie wiem co
Malina2312 no jak ja siedzę długo za biurkiem to wymiękam, wolę przeprowadzać szkolenia, ale pamiętaj, że kobiety w ciąży mogą 4 godzinki mieć pracy przy kompie....
Ściskam całą resztę