ananka nie jesteś sama jeżeli chodzi o teściów... u nas to piekło normalnie! Mój mąż do zakończenia szkoły zawsze pracował z teściem (wspólna firma) ale ostatnio teściowie powiedzieli nam ze my się do niczego nie nadajemy, że jesteśmy przeklęci itd. Mój się wkurzył i dziś mija 2 tygodnie jak nie pracuje z teściem... Ale dziś poszedł do innej pracy - nowej. Stres dla niego bo zawsze to coś nowego, pierwsza jego praca gdzieś indziej niż z rodzicami. Postanowiliśmy, że pokażemy, że sami umiemy o siebie zadbać bez nich. Powiedzieli że wszystko moja wina i odkąd się pojawiłam w rodzinie to jest źle i że najlepiej jak byśmy się rozstali. Dla takich ludzi nie jest ważne to że jestem w ciązy i że mam się nie denerwować. Oni widzą tylko czubek własnego nosa :/ także trzymam za Ciebie kciuki! Ważne by nasi męzowie nas wspierali
Mnie też glukoza czeka ale mam ja mam parcie na słodkie więc może mi jakoś wejdzie
ewka84 będzie dobrze! nie stresuj się niepotrzebnie...
kaha91 zazdroszczę takich relacji z teściami
Klaudixxon może to kwestia zmiany pogody! jeszcze będziesz się dobrze czuła! A a zaparcia spróbuj kefir albo jogury naturalny. Mi wczoraj się przyplątały straszne mdłości- myślałam że wszystko co zjadłam oddam ale się przespałam i trochę przeszło.
Wstałam dziś o 5:10 !!! Musiałam zrobić mojemu kanapki do pracy a że się trochę denerwował tą nową pracą to z nim jeszcze rano pogadałam itd. Pojechał przed 6 a ja zaplanowałam, że się jeszcze położę bo mi się spać chciało.. ale mała zaczęła kopać, wiercić się i ja chyba też z tych nerwów przed tą jego pracą się całkiem wybudziłam. Poczytałam forum (bo miałam weekendowe zaległości) i tak mnie zmuliło że poszłam się położyć
i zasnęłam tak że obudziłam się po 11 !! Masakra jedna wielka!
Pochwalę się Wam, że mamy wybrane imię dla naszej córuni :-) otóż na świecie pojawi się Kayla
nikt nie wie bo nie chcemy nikomu mówić. Wiecie pierwsze! Mój mąż jak ktoś się pyta jakie imię to się śmieje że jak mała nauczy się mówić to się sama przedstawi