Jak tam wieczorową porą
?
Ja zamiasKt basenu wybrałam szybki chód, mój M biegał i mijał mnie co chwilę w parku, ja sobie szybciutko szłam i co jakiś czas przy ławce jakieś ćwiczenia - tak się dotleniłam, że aż mi się nos zatkał i w uszach dzwoniło hhehe
Ewcia gratuluję wizytki, mówisz obrzęki? Kurarcze to wcześnie jak na obrzęki.....tym bardziej, że nie jest gorąco.....a miałaś białko w moczu? Musisz się mocno kontrolować bo własnie im więcej ciąż tym latwiej o zatrucie.....u mnie morfologia poleciała w dół, ale chela fer wpierdzielałam to miałam hg 11,4, przy pierwszym synku się tak zaniedbałam, że miałam 10 i przyjmowałam w tyłek żelazo...
Ktoś pytał o śpiworek, kochane myślę, że albo misiak i śpiworek, albo kombinezonik plus kocyk, no chyba, że będzie -20 to można połączyć dwie opcje
Kaha w Sosnowcu przy ul. kościelnej jest rewelacyjne maleńkie laboratorium, babeczki mega miłe, są trzy krzesełka na zapleczu dla ciężarnych, wspaniale pobierają krew, kochane babeczki.....polecam Ci bardzo.....Gran Med
Klaudixxon współczuję bardzo, ale ja jak tylko czuję, że czymś się strrułam biorę podwójną dawkę probiotyku - multilac, po godzinie, dwóch wszytko mija.....no chyba, że jakieś mega dziadostwo to trzyma ok doby...
Gosiamat no to najadłaś się strachu, współczuję bardzo.....
Olasec zawsze miałam kokos grykę i naprawdę super, nie miałam lateksowego, ale sama śpię na lateksie tym odgniatanym punktowo, żeby się cały materac nie trzepał jak mąż się kręci
Kochane miałam odpisywać dalej, ale mąż mnie wyrzuca....wybaczcie,,,,ściskam