reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍁Wrześniowe kreski🍂🍁

reklama
skoro karmisz piersią to chyba cykle mogą być różne :)
Tak, ale temu badam tą betę bo w poniedziałek mam wizytę u anestezjologa kwalifikująca do zabiegu i tydzień później zabieg. Nie odwołuje póki co bo długo czekałam na ten zabieg a jak okres przyjdzie to szkoda byłoby by termin przepadł , z drugiej strony też nie chce blokować terminów jakbym akurat była w ciąży bo ktoś inny mógłby wskoczyć w moje miejsce :-)

Już nie widzę co napisałaś bo tylko mi mignęło wcześniej.
Ale ja bym się słuchała lekarza, nie wiem do końca czemu tak się skupiasz na tych mm pęcherzyka (ja np. nie mam pojęcia przy ilu mm mi pękają, a mam pco, bardzo rzadkie owulacje i mimo to 4 ciąże na koncie).

Jak bardzo chcesz tu coś sprawdzać - poza in vitro to możesz zbadać kilka dni pod rząd estradiol, proga i LH to powinnaś wyczytać z tego kiedy pęka i czy jest dojrzały.

Choć ja bym wcale się tu nie śmiała z tego in vitro. W sumie dla mnie jak ktoś ma problem z regularnym seksem to w sumie jest to jakiś pomysł bo wtedy seks nie jest potrzeby 🤷‍♀️

@Moniaaa.a Sto lat! Spełnienie marzeń🥳 wszystkiego naj😊
Happy Birthday GIF by Sesame Street

Hej! Zaraz zaczynam przedostatni dzień w pracy, od wczoraj w wirze ogarniania spraw przedwyjazdowych, pakowania itd, więc może mnie tu być troszkę mniej.
Miłego dnia dziewczyny! 😊
Miłego wyjazdu, odpocznij 😊
U mnie dzień od razu piękniejszy, bo pierwszy od zeszłego poniedziałku bez zastrzyków 😀 chce się żyć

U mnie biel az razi, czyli wrozba sie nie sprawdzila 😅 nadal KP chociaz przy ostatnich rozmiarach posilkow malej to kwestia czasu, kiedy wroci mi okres. W sumie juz sie tak czuje jakby na okres 🥺

To nie zawsze ma związek.
Ja 2 razy dostawałam okres dopiero po całkowitym odstawieniu i też nie od razu a po 2-3 miesiącach.

reklama
Do góry