MyszkaMiki30
Fanka BB :)
skoro karmisz piersią to chyba cykle mogą być różneMusiała być bardzo późno ok 29dc w takim razie No nic , czekam na rozwój wydarzeń :-) Dziękuję za odpowiedź
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
skoro karmisz piersią to chyba cykle mogą być różneMusiała być bardzo późno ok 29dc w takim razie No nic , czekam na rozwój wydarzeń :-) Dziękuję za odpowiedź
Tak, ale temu badam tą betę bo w poniedziałek mam wizytę u anestezjologa kwalifikująca do zabiegu i tydzień później zabieg. Nie odwołuje póki co bo długo czekałam na ten zabieg a jak okres przyjdzie to szkoda byłoby by termin przepadł , z drugiej strony też nie chce blokować terminów jakbym akurat była w ciąży bo ktoś inny mógłby wskoczyć w moje miejsce :-)skoro karmisz piersią to chyba cykle mogą być różne
Miłego wyjazdu, odpocznijHej! Zaraz zaczynam przedostatni dzień w pracy, od wczoraj w wirze ogarniania spraw przedwyjazdowych, pakowania itd, więc może mnie tu być troszkę mniej.
Miłego dnia dziewczyny!
U mnie biel az razi, czyli wrozba sie nie sprawdzila nadal KP chociaz przy ostatnich rozmiarach posilkow malej to kwestia czasu, kiedy wroci mi okres. W sumie juz sie tak czuje jakby na okres
Na tym pierwszym bardzo ładna kreska na kolejnych dwóch też widać.Co sądzicie ?dziś 26 dzien cyklu