LadyCaro
Fanka BB :)
i to było 2 dni temu?398,50 pg/ml
Mi się podwajał co drugi dzień, ale czy to norma - nie mam pojęcia.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
i to było 2 dni temu?398,50 pg/ml
tak, to był 7 DC, a teraz wyniki z 9 DCi to było 2 dni temu?
Mi się podwajał co drugi dzień, ale czy to norma - nie mam pojęcia.
To chyba lekarz z Tobą się skontaktuje mi po każdych wynikach Pani doktor pisała SMS czy wynik dobry i ewentualne zmiany w dawkach.tak, to był 7 DC, a teraz wyniki z 9 DC
Wyniki po 7 DC były uznane za dobre. Jutro mam kolejne USG więc gdyby się nie odezwali to zapytam. DziękiTo chyba lekarz z Tobą się skontaktuje mi po każdych wynikach Pani doktor pisała SMS czy wynik dobry i ewentualne zmiany w dawkach.
tak, myślę, że to jest spoko wynik, z resztą wiesz - ja nie mam zadnej wiedzy, tylko porównuję ze sobą, więc nic to nie znaczyWyniki po 7 DC były uznane za dobre. Jutro mam kolejne USG więc gdyby się nie odezwali to zapytam. Dzięki
To i tak jesteś do przodu, ja nawet nie mam do czego porównać marzę żeby już ze mnie wyjęli te jajka, okropnie jest irytujące to kłucie i napięcie brzuchatak, myślę, że to jest spoko wynik, z resztą wiesz - ja nie mam zadnej wiedzy, tylko porównuję ze sobą, więc nic to nie znaczy
też marzyłam, ale dopiero pod koniec. Tak 3 dni przed punkcją było mi już niekomfortowo.To i tak jesteś do przodu, ja nawet nie mam do czego porównać marzę żeby już ze mnie wyjęli te jajka, okropnie jest irytujące to kłucie i napięcie brzucha
a w którym dniu cyklu miałaś punkcję?też marzyłam, ale dopiero pod koniec. Tak 3 dni przed punkcją było mi już niekomfortowo.
w 14dca w którym dniu cyklu miałaś punkcję?
Gratuluje!Hej dziewczyny, strasznie słaba sytuacja, bo się nie odzywałam, ale albo wyjechaliśmy i wyłączyłam telefon albo działo się tyle, że nie miałam przestrzeni, przepraszam. Śledziłam niektóre z Was, szczególnie te starsze stażem i trzymałam kciuki w krzakach.
U mnie wygląda na to, że zaczynamy ciąże nr 4. Uprzedzając pytania nie wiem ile DPO bo nie śledziłam owulacji, dzisiaj 28 DC. Test zrobiłam od niechcenia, zero przewidywań ale dzisiaj jest szczególna data dla mnie. Pierwszy raz pierwszy wykonany test to takie krechy a nie doszukiwanie się i zwoływania komisji chujocieni. Zobacz załącznik 1663147