StaraStaraczka
Fanka BB :)
Ja poproszę o ostateczne testowanie na 8.09. Będę na pewno próbowała wcześniej, ale 8.09 to będzie 13dpo więc wóz albo przewóz.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Możesz napisać parę słów o sobie I jak długo się staracie?Po proszę na 23 wrzesień,ale nie nastawiam się,że się uda bo tyle czasu minęło....już
Za świeży transfer️️daj mnie narazie na ławkę. Mam nadzieję, że będzie transfer we wrześniu
Zapraszamy , jesteś mile widziana. Wpisałam Cię na ławeczkę rezerwowych. Przykro mi z powodu strat a z drugiej strony cieszę się , że jednak się udało, to daje nadzieję tym kobietom, które też borykają się z poronieniami.Hej dziewczyny!
Pozwole sobie dołączyć na ławkę rezerwowych.
Krótko o mnie: niektórzy mogą mnie kojarzyć z forum. Udzielałam się w 2021 i 2022-2023.
Jestem po kilku wczesnych stratach, również mam za sobą późniejszą stratę w 5 mcu w okresie pandemicznym gdzie brakowało miejsc w szpitalach. Finalnie udało mi się zajść pod koniec 2022r i aktualnie za chwilę wracam do pracy po macierzyńskim.
Chciałabym zacząć starania o drugie dziecko w październiku ale chętnie już za Was potrzymam kciukasy i sama też wkręcę się na nowo w forum
Powodzenia!
Rozumiem Cię i tulę wirtualnieJa poproszę na 8.09 i mam nadzieję, że ostatni raz na testowaniu w tym roku mimo, ze jestem zaraz po okresie płodnym to mam taki zjazd emocjonalny, że dziś już sobie musiałam popłakać
Wpisane. Zdaje się , że jesteś tu nowa. Czy możesz napisać kilka słów o sobie i o staraniach?Hej. Ja poproszę o zapisanie na 20.09 zobaczymy może w tym cyklu się poszczęści